Apartmaji Moskva

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

109

Apartmaji Moskva

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Moskva, Rusija imajo oceno 3.9 na 5 na osnovi 3 Rezervirajte apartma od US$39 / noč.

Apartmaji v Moskvi – Kratkotrajni Najemi Pocitniških Stanovanj

Moskva ponuja pravljicne razglede, z barvitimi, kupolastimi palacami in velicastno, dodelano arhitekturo. Poleg tega, da mesto uresnicuje sanje vsakega fotografa, se lahko Moskva pohvali tudi s številnimi komunisticnimi stavbami in šarmantno umetniško sceno, ki je poskrbela za nastanek nekaterih najvecjih umetniških svetišc na svetu. Umetnost, zgodovina in kaprica igrajo pomembno vlogo v vzdušju Moskve, vendar pa pri tem pušcajo prostor za moderen utrip, za sodobne kavarne, trendovske restavracije in hedonisticno nocno življenje. Ne glede na to ali želite odkriti nekatere najbolj priljubljene svetovne umetniške predstave, raziskati stari del mesta, obcudovati velicastno arhitekturo, ali se prepustiti neverjetnemu ruskemu nocnemu življenju, vas Moskva ne bo razocarala. Razišcite vse plati mesta medtem, ko bivate v naših apartmajih v Moskvi, ki vam ponujajo udobne in ugodne možnosti pocitnikovanja.

Cebulaste Kupole in Umetnostne Galerije – Znamenitosti Moskve

Naši apartmaji v Moskvi vam bodo omogocili hiter dostop do vseh glavnih znamenitosti v mestu, ki se po vecini nahajajo v mestnem središcu, blizu druga drugi.

 Apartmaji v Moskvi – Pocitniška Stanovanja v Moskvi

Pocitniška Stanovanja v Moskvi

Moskva je do zadnjega koticka napolnjena s prestižnimi hoteli in buticnimi apartmaji, vecina katerih se lahko pohvali z velicastno zunanjostjo, ki celo prekaša nekatere znamenitosti. Ce išcete pocitniška stanovanja, ki se nahajajo v bližini znamenitosti in ponujajo možnost, da zares spoznate mesto, si poglejte našo zbirko pocitniških stanovanj in izberite pravo bivališce zase. Naši apartmaji v Moskvi so razporejeni po celotnem mestu ter ponujajo odlicno izhodišcno tocko za obiskovanje glavnih znamenitosti in za raziskovanje mesta s perspektive domacinov.

Nenavadne Kavarne – Kreativna plat Moskve

Poleg globoko vtisnjene zgodovine in zbirke precudovitih starih zgradb, je Moskva tudi dom živahne mladostniške zagnanosti, ki v mesto prinaša tudi posebna umetniška cudesa. Celotno mesto je polno raznolikih kavarn, ki se bohotijo v sodobnem, modernem stilu in nenavadni osebnosti. Bolj ko Moskva drvi v sodobnosti, bolj priljubljeni postajajo takšni koticki in vec jih boste našli.

More Vnutri je kombinacija kavarne in umetniške galerije. Poleg obcudovanja prelepih umetnin lahko tukaj preizkusite tudi lastno ustvarjalnost na razlicnih delavnicah in tecajih, ki so posveceni najrazlicnejšim umetniškim panogam. Med odmori pa se lahko okrepcate z zdravimi vegetarijanskimi jedmi in sveže pripravljenimi napitki. Obiskovalce privablja tudi Didu, nenavadna kavarna s stenami iz plastelina. Pleteni stoli visijo iz stropa, raznolika zbirka pohištva ustvarja posebno harmonijo, unikaten znacaj pa je posledica nekoliko nenavadnega dekorja – sten z raznolikimi figuricami iz plastelina.

Usadba Freelabs je še ena od nenavadnih kavarnic v mestu. Nahaja se v notranjosti zgodovinskega dvorca in združuje starinski slog z modernim dekorjem ter strankami, med katerimi so skoraj izkljucno umetniki.

Pot po Moskvi – Od Letališca do Mestnega Središca

Pot od letališca do izbranega apartmaja v Moskvi je preprosta, ce seveda veste na katero letališce boste prispeli – tri razlicna letališca namrec nekoliko popestrijo prihod. V bližini Moskve boste našli Letališce Sheremetyevo, na katerem pristajajo predvsem evropski in ameriški leti. Temu je dokaj podobno tudi letališce Domodedovo Airport, ki je nekoliko manjše, a polno nizkocenovnih prevoznikov. Nato pa sledi še letališce Vnukovo Airport. Vsa tri letališca omogocajo hiter in preprost prihod v mesto, zahvaljujoc Aeroexpress vlakom, ki vas bodo brez težav pripeljali do vašega pocitniškega stanovanja.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati