Apartmaji Carigrad

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

15

Apartmaji Carigrad

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

The Galata Tower 11 Apartmaji
Galata Bridge 9 Apartmaji
Taksim Square 2 Apartmaji
Hagia Sophia 1 Apartma
Blue Mosque 1 Apartma

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Carigrad, Turčija imajo oceno 4.1 na 5 na osnovi 12 Rezervirajte apartma od US$54 / noč.

Apartmaji v Istanbulu – Ugodni Pocitniški Najemi

Istanbul je sestavljen iz starih ulic, ki se vijejo ob lokalnih trgovinicah z drobnarijami, te pa so polne okraskov in kulturnih spominkov. Ob ulicah je veliko stojnic s hrano, ki se ponašajo z imenitnimi vonjavami, opazili boste stojnice z barvitim tekstilom in številne krotilce kac, mesto pa se ponaša tudi z Grand Bazarjem. Tukaj je na voljo kup zanimivih zacimb, ki so na postavljene na mizah, s stropa visijo barocne svetilke, turški caj pa se naliva iz delikatnih cajnikov. Danes je Istanbul mešanica starega in novega. V mestu se nahajajo starodavne mošeje, izjemni zgodovinski deli arhitekture in vec stoletij stara tradicija, ki je opazna vsepovsod. Po drugi strani pa je v mestu obilje mednarodnih restavracij, modernih barov in mladostnega nocnega življenja, ki zaživi ponoci. Pobrskajte po zgodovini in uživajte v slogu modernih dni v enem izmed naših stanovanj v Istanbulu. Preglejte naše ugodne pocitniške najeme, ki vam omogocajo najboljše izhodišce za raziskovanje mesta.

Mesto dveh kontinentov – Kaj poceti v Istanbulu

V Istanbulu ponujamo apartmaje po celotnem mestu. Najdete jih lahko v bližini teh glavnih znamenitosti.

Apartmaji v Istanbulu – Pocitniška stanovanja v Istanbulu

Raziskovanje Življenja Domacinov skozi Trge v Istanbulu

Istanbul je znan po svojem Grand Bazarju, ki se ponaša s trgovinicami z drobnarijami, oblikovalci tekstila, lokalnimi umetniki in stojnicami s hrano. Kljub temu pa to ni edini kraj za spoznavanje trgovinske scene v Istanbulu. V resnici je v okolici na voljo veliko drugih trgov, ki ponujajo bolj sprošcujoco izkušnjo, kot pa gneca in vrvež na Grand Bazarju.

Trg Fatih se nahaja v zgodovinskem središcu Istanbula in se razprostira preko 24 ulic. Tam se prodaja vse kar si lahko zamislite, od lokalnega sadja in zelenjave do gospodinjskih pripomockov in oblacil. Ob sredah se odvija tržnica Yesilkoy, ki je znana po svojem klasicnem ozadju. Tam lahko tavate med stojnicami, ki so obložene z visoko kakovostnimi izdelki, ki so predstavljeni na zanimiv nacin. Trg Besiktass je manjši. Svoja vrata odpre ob sobotah, obiskovalci pa lahko tam najdejo tekstil, nakit, cevlje in torbice. Kot zadnjega bomo omenili trg Kadikoy, ki se nahaja na azijski strani Bosporusa. Na tem trgu s 4000 stojnicami boste lahko izbirali med skorajda vsem, kar si lahko zamislite.

Naša stanovanja v Istanbulu so razporejena po mestu in se nahajajo v bližini teh tradicionalnih tržnic.

Pocitniška stanovanja v Istanbulu

Otomanska arhitektura slika zanimiva oblicja Istanbula, bazarji pa kar kipijo od dedišcine in tradicije. Med vsem tem pocitniška stanovanja v Istanbulu tvorijo velicastno zbirko hotelov in namestitev. Med zavitimi ulicami Sultanahmeta so prostor našli hostli, namenjeni ljubiteljem kulture, ki so le streljaj oddaljeni od živahnih ulic z bari, trgovinami in trgi. Ob impresivnih znamenitostih mesta pa se nahajajo velicastni hoteli, ki ponujajo unikaten vpogled v zgodovino. Ob lokalnih ulicah pa bodo svoj prostor našli samostojni popotniki, na lovu za zgodovinsko in vznemirjajoco izkušnjo, saj jih tu pricakujejo lokalni apartmaji.

Navigiranje med Dvema Kontinentoma – Kako priti do Mestnega Jedra

Istanbul ima dve letališci, letališce Ataturk, ki se nahaja bližje mestnemu jedru in leži na evropski strani mesta ter letališce Sabiha Gokcen, ki je malo bolj oddaljeno in spada na azijsko stran Bosporusa. Obe letališci ponujata dobre povezave do mestnega jedra. Obe ponujata povratni prevoz izpred terminala, ce želite pa lahko najamete tudi taksi – kar je malo dražje, ce se nahajate na letališcu Sabiga Gocken, oziroma odvisno od tega, kjer boste stanovali.

Iz letališca Atatuk lahko do mestnega jedra prispete tudi s pomocjo javnega prevoza. Ta je malo manj zanesljiv kot letališki avtobus ali taksi, vendar je znatno cenejši, hkrati pa omogoca vpogled v življenje prebivalcev Istanbula.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati