Apartmaji Zagreb

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

80

Apartmaji Zagreb

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Zagreb, Hrvaška imajo oceno 3.9 na 5 na osnovi 41 Rezervirajte apartma od US$48 / noč.

Apartmaji v Zagrebu – Ugodne nastanitve

Zagreb je zares zaživel predvsem v zadnjih letih. Eklekticna urbana atmosfera mesta pritegne obiskovalce vseh starosti in iz vseh krajev sveta. Sprošceno vzdušje mesta spodbuja obiskovalce k ležernim sprehodom po slikovitih ulicah, pitju kave v avtenticnih kavarnah, tavanju iz muzeja v muzej in uživanju v razgibani kulturni sceni, ki kraljuje v mestu. Z bogato arhitekturo, rodovitno pokrajino z gastronomskimi presežki ter vrtincem umetnosti in glasbe, je Zagreb mesto za tiste, ki znate uživati v življenju. Hkrati pa je tudi mesto nenavadne, urbane scene, mladih umetnikov in živahnih skritih kotickov. Nocno življenje se lahko primerja z dogajanjem v vecjih evropskih prestolnicah, s številnimi živahnimi klubi, trendovskimi bari in vrtincem podzemnih umetniških pubov. Spoznajte razlicne plati mesta medtem ko bivate v enem od naših apartmajev v Zagrebu. Oblikovali smo zbirko prijetnih studiov in buticnih stanovanj, ki se nahajajo v vseh predelih mesta.

Vse vrste Muzejev in Cudoviti Trgi – Odkrijte Zagreb

Naša zbirka apartmajev v Zagrebu se razprostira v vseh zgornjih predelih, kar vam omogoca preprost dostop do vseh glavnih znamenitosti mesta.

Nakupovanje na Lokalnih Tržnicah

»Kmecke« tržnice so popularna tradicija zagrebških domacinov in izhajajo še iz 19. stoletja. Danes boste v Zagrebu odkrili številne lokalne tržnice, ki so razporejene po vseh predelih mesta ter ponujajo unikaten vpogled v lokalen nacin življenja in pristno hrvaško atmosfero. Prakticno vsaka soseska Zagreba se lahko pohvali z lastno tržnico, ki vas bo pritegnila z barvami, zvoki in aromaticnimi vonjavami.

Napotite se do tržnice Dolac, ki je najbolj popularna med domacini. Nahaja se za glavnim trgom v centru mesta, kjer lahko v dveh nadstropjih izbirate med bogato založenimi stojnicami. V zgornjem nadstropju se nahaja odprta tržnica, kjer lahko kupite vse od spominkov in oblacil do svežih rib in hitre prehrane. Ce postanete utrujeni pa se napotite v spodnje nadstropje, kjer se boste lahko spocili v katerem izmed barov ali restavracij. Ne izpustite pa tudi obiska zaprtih mesnic in pekarn ter trgovinic s posebno ponudbo živil.

Britanac je še ena popularna tržnica, ki ponuja nekoliko bolj intimno vzdušje kot Dolac. Nahaja se v mešanici rustikalnih trgov in na njen domacini prodajajo najrazlicnejše dobrine, od svežega sadja in zelenjave do anticnih okraskov za dom.

Nakupite okusne lokalne sestavine in se podajte nazaj v enega izmed apartmajev v Zagrebu, kjer boste lahko preizkusili najnovejši recept!

Naravne Znamenitosti Zagreba

Poleg tega, da je Zagreb cvetoce glavno mesto, je tudi primeren prostor za ljubitelje narave, saj ima številne zelene koticke, ki so kot nalašc za sprostitev in oddih. V Spodnjem delu Zagreba boste našli predel v obliki crke U, ki je poznan kot Lenucijeva podkev. Ob tej potki se nahajajo številni parki, cudoviti cvetoci predeli in prijeten ambient.

Mesto je obkroženo tudi z obširnimi gozdovi. Številne boste našli v severnih okrožjih, kot sta Tuskanac in Dubravkin, do katerih vodi kratka in preprosta pot iz mestnega središca.

Apartmaji v Zagrebu – Pocitniška stanovanja v Zagrebu

Pocitniška stanovanja v Zagrebu

Hrvaško glavno mesto je v zadnjih letih mocno pridobilo na popularnosti, zahvaljujoc kolekciji sodobnih galerij, porastu eksperimentalnih restavracij in številnim barom in klubom, ki so se pojavili po celem mestu. Poleg teh trendovskih tock boste našli številna raznolika pocitniška stanovanja v Zagrebu. Ob galerijah se nahajajo ugledni in stilski hoteli, ki se ponašajo z razgledi na široke bulvarje, medtem ko intimni bari slonijo ob rustikalnih hostlih, ki so posebno primerni za mlajše obiskovalce. Najboljše restavracije se nahajajo poleg pocitniških apartmajskih naselji, ki so polna prostornih, zasebnih studiev in apartmajev.

Pot od Letališca do Mestnega središca Zagreba

Zagrebško letališce se nahaja le 12 kilometrov izven mestnega središca, tako da je dostop do njega zelo preprost. Obstaja kar nekaj transportnih možnosti, najboljši je lokalni avtobus, ki redno vozi od letališca do glavne avtobusne postaje. Postaja je odlicna izhodišcna tocka za nadaljnjo potovanje v razlicne predele mesta, v druga mesta Hrvaške in tudi v druge države.

Alternativa avtobusu je taksi, ki ga boste brez težav našli na letališkem prostoru za taksije, pred vhodom na terminal. Cene niso visoke, potovanje pa bo dokaj hitro, posebno v casu ko ni prometnih konic.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati