Apartmaji Verona

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

93

Apartmaji Verona

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Verona, Italija imajo oceno 4 na 5 na osnovi 18 Rezervirajte apartma od US$70 / noč.

Apartmaji v Veroni – Ugodni Pocitniški Najemi

Verona je znana po tem, da je prizorišce Romea in Julije in ni cudno, da je Shakespeare svoja znamenita ljubimca postavil v to romanticno in starodavno mesto. Verona se ponaša z bogato, dolgo zgodovino, ki sega na tisoce let v preteklost, ko je bilo to mesto eno izmed najbolj pomembnih trgovskih središc, polno velicastnih stavb. Danes so te velicastne stavbe le še spomini na preteklost. Starodavna vrata, velicastna rimljanska arena in forum so popularne atrakcije v mestu in omogocajo vpogled v zgodovino Verone. Verona v sebi skriva zgodovinske zgodbe, poleg tega pa je dobro umešcena v enaindvajseto stoletje. Ceprav morda ni tako sodobna kot druga italijanska mesta, še vedno ustvarja neverjetno atmosfero, ki je polna vrhunskih restavracij, modernih barov in prijetnih kavarn. Ta mešanica starega in novega je ena izmed najvecjih prednosti mesta, naši apartmaji v Veroni pa so odlicno izhodišce za raziskovanje.

Apartmaji v Veroni – Pocitniška stanovanja v Veroni

Raziskovanje Obmocij Verone

Verona je, podobno kot mnoga vecja italijanska mesta, sestavljena iz razlicnih obmocij. Ta obmocja izražajo razlicne osebnosti in atrakcije.

Najbolj popularno je Zgodovinsko obmocje. Nahaja se v središcu mesta in pooseblja starodavno zgodovino Verone ter prebuja zgodbe, ki so se dogajale na mestnih ulicah. V preteklosti je bilo Zgodovinsko obmocje skrito za rimskimi zidovi, danes pa so tam razlicne renesancne cerkve, živahni trgi in barvite palace.

Sodobno okrožje ponuja popoln kontrast na zgodovinsko središce. Na jugu mesta dominira Rimska arena, vendar so na tem obmocju tudi številni novi hoteli, restavracije in umetniške galerije.

Oboževalci Romea in Julije bodo uživali na obmocju Right Bank, ki je najbolj znano po svoji vlogi iz Shakespearove tragedije. Tu se je nahajala Julijina hiša, danes lahko v okolici najdete tudi druge glavne atrakcije, kot so na primer Arena in številne barocne cerkve.

Na koncu moramo omeniti še obmocje Left Bank, ki je znano tudi pod imenom Veronetta. Nahaja se na severu mesta in gosti znamenito rimsko gledališce, ki je skrito med bujnim zelenjem hriba San Piertro. To obmocje je v glavnem stanovanjska cetrt, vendar ponuja odlicno izhodišce za popoldanski sprehod po vijugastih ulicah, ki so polne lokalnih barov.

Pocitniška stanovanja v Veroni

Kulturna Verona je raj za ljubitelje zgodovine in literature, vendar pa ponuja tudi zbirko razlicnih namestitev. V notranjosti cudovitega, tradicionalnega italijanskega mesta vas bodo pozdravili okrašeni hoteli, kjer domuje izbrano pohištvo in najboljše ponudbe ter živahni hostli, ki so namenjeni mladostniškemu vzdušju mesta. Pocitniška stanovanja v Veroni vkljucujejo tudi zbirko najboljših najemniških apartmajev, ki so odlicna ideja za sprošcujoco pocitniško atmosfero v središcu akcije. Za bolj tradicionalno izkušnjo si rezervirajte enega od avtenticnih penzionov in med bivanjem zaživite kot domacin.

Trgi in Palace – Kaj poceti v Veroni

Oglejte si našo zbirko apartmajev v Veroni, ki so razporejeni po celotnem mestu. Veliko se jih nahaja v neposredni bližini glavnih atrakcij, kar pomeni, da boste v središcu dogajanja.

Prihod v Verono – Kako do Mestnega Središca

Veroni služi Aeroporto di Verona Valerio Catulla, ki se nahaja približno 12 km južno od mesta. To je mednarodno letališce, kjer se lahko pojavi gneca, vendar so kljub temu na voljo ucinkovite storitve, ki vas bodo do mestnega jedra in naših apartmajev v Veroni pripeljale dokaj hitro. Aerobus na vsakih 20 minut vozi med letališkimi terminali in železniško postajo Verona Porta Nuova. Pot do središca mesta vam bo vzela približno 15 minut, to pa je tudi najcenejša možnost za dostop do mesta. Ce želite, lahko pred letališkim terminalom najamete taksi, ki vas bo pripeljal neposredno do vašega cilja, vendar je to precej dražje od avtobusa.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati