Apartmaji Valencia

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

323

Apartmaji Valencia

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Valencia, Španija imajo oceno 4 na 5 na osnovi 124 Rezervirajte apartma od US$62 / noč.

Stanovanja v Valencii – Udobne Mestne Namestitve

Valencija je tretje najvecje špansko mesto, ki se razteza ob vzhodni obali Mediteranskega morja in ponuja raznoliko kulturno sceno. Velencija je znana kot dom paelle, ki združuje veliko zbirko pristnih, tradicionalnih španskih restavracij in novejše, bolj moderne okrepcevalnice. Velencija je zatocišce živahne umetniške in kulturne scene. Njene ulice so obkrožene z mavrsko arhitekturo in obilico muzejev, njen vetroven star trg pa je poln ljubkih kavarn in trgovin z drobnarijami. V Valenciji se pojavlja veliko sodobne krajinske umetnosti, poleg tega pa so v mestu tudi številne visoko tehnološke, novodobne stavbe. Ko se znoci se v mestu razživi živahno nocno življenje. Razišcite vse kar ponuja mesto in še vec, iz enega od naših udobnih stanovanj v Valencii – z zbirko buticnih in ugodnih najemniških stanovanj, imamo za vas popolno stanovanje, v katerem boste nastanjeni med vašim potovanjem.

Znanstveno-Fantasticna Arhitektura se Sreca s Staro Kulturo – Kaj poceti v Valenciji

Vse zgoraj omenjene in še mnogo drugih znamenitosti lahko odkrivate iz udobja enega izmed naših stanovanj, ki so na voljo v mestnem jedru in okolici.

Pocitniška stanovanja v Valenciji

Valencija je mesto z dvema platema. Po eni strani je to tradicionalno špansko mesto, ki se razvija okoli kulture in dedišcine, po drugi strani pa je umetniško mesto in središce, ki se vedno bori za napredek. Ti dve strani združujejo tudi pocitniška stanovanja v Valenciji - v obširni zbirki prestižnih hotelov, ki so napolnjeni z modernimi prostori, pa tudi v rustikalnih, šarmantnih penzionih in hostlih, ki se ponašajo s tipicnim španskim vzdušjem. Simpaticni obmorski apartmaji ponujajo neverjetne razglede na ocean, ugodni studii v mestnem središcu pa zagotavljajo pristno lokalno izkušnjo.

Stanovanja v Valencii - Pocitniška stanovanja v Valenciji

Sprehodi v Naravi in Vecerje s Paello – Življenje Domacinov

Valencia je žarišce umetniškega stila in stare španske kulture, ki ponuja mnogo stvari, za katere turisti ne vedo. Lahko zacnete z raziskovanjem vrtov Turie, ki se nahajajo ob stari strugi. Cudovit zelen prostor se razprostira skozi dolžino mesta in ustvarja živahno naravno okolje v bližini naglice in direndaja mestnega jedra. Tukaj se lahko sprehodite ali s kolesom odpeljete skozi barvito okolico, se udeležite piknika in preživite sprošceno popoldne med rastlinjem, ali pa se razgibate na športnih igrišcih.

Ce želite preživeti popoldne v duhu kulture, se sprehodite skozi staro mestno cetrt in razišcite impresivno ulicno umetnost, ki krasi stene. Od vecjih, igrivih poslikav do manjših, politicno-usmerjenih del, prav na vsakem koraku lahko najdete nova dela.

Na koncu morate kot domacin raziskati tudi kulinaricno sceno. Mesto je znano po svojih paellah, okusne recepte lahko po navadi preizkusite v restavracijah, ki se nahajajo v okolici. V preteklih casih se je bogastvo merilo glede na to, katera vrsta mesa se je kuhala v paelli. Dandanes lahko v paelli dobite vse vrste mesa, vkljucno s perutnino, raco, rakci in govedino.

Naša stanovanja v Valenciji ponujajo cudovit portal za potovanje v preteklost in zagotavljajo popolno izhodišce za raziskovanje vseh tock mesta.

Valencija iz Letališca – Kako priti do Mestnega Jedra

Letališce Valencija je od mestnega jedra oddaljeno 8km in ponuja razlicne transportne možnosti za dostop do mesta. Kot prva je na voljo hitra in ucinkovita metro storitev z dvema linijama, ki vozita do razlicnih delov mestnega jedra. Alternativno je na voljo tudi Aerobus, ki potnike vozi od letališca do razlicnih tock v mestu. Avtobusi cez dan vozijo na vsakih 20 minut in so popolni, ce si želite na poti do mesta ogledati tudi nekaj turisticnih znamenitosti.

Pred terminali se nahajajo tudi taksiji, ki jih lahko najamete za prevoz do katerekoli destinacije v mestnem jedru. Tarife so nizke, pot do mesta pa je hitra.

Mnogi obiskovalci v Valencijo prispejo iz drugih španskih mest in sosednjih držav, ki ponujajo zanesljive mednarodne železniške storitve.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati