Apartmaji Turin

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

47

Apartmaji Turin

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Turin, Italija imajo oceno 4.1 na 5 na osnovi 23 Rezervirajte apartma od US$76 / noč.

Apartmaji v Torinu – Poceni Pocitniški Najemi

Torino je kolaž prestižnih bulvarjev, ki jih prekinjajo vijugaste stranske ulice, impresivna secesijska arhitektura in sledi elegantne, prestižne zgodovine, ki je vidna na vsakem vogalu. V preteklosti je bilo to zanimivo mesto tudi italijanska prestolnica, danes pa ostaja mesto z unikatno mešanico starega in živahnostjo novega. Po zimskih olimpijskih igrah leta 2006 je Torino zaživel na poseben nacin, ki je viden še danes. Mesto je polno novejših kavarnic, živahnih barov, prenovljenih muzejev in povsem novega pristopa k hrani. In ravno hrana je tisto, po cemer slovi Torino. Ne samo lokalne jedi, tudi restavracije vseh ostalih svetovnih kuhinj boste našli tukaj. Torino je prestolnica cokolade - le kdo ne mara tega odlicnega posladka? Razišcite pristni Torino med bivanjem v enem izmed naših buticnih stanovanj ali ugodnih pocitniških domov. Apartmaji v Torinu vam bodo dali možnost, da uživate v mestu kot pravi domacin in da podrobno spoznate pristni italijanski nacin življenja.

Zvoniki, Sakralne Znamenitosti in Muzeji – Odkrijte Torino

Razišcite našo ponudbo apartmajev v Torinu, ki so vam na voljo v vseh predelih mesta, tudi v bližini vseh zgornjih popularnih znamenitosti.

Apartmaji v Torinu – Pocitniška stanovanja v Torinu

Pocitniška stanovanja v Torinu

Italijanski šarm Torina se odraža na vsaki ulici, za vsakim vogalom. Dosegel pa je tudi pocitniška stanovanja v Torinu, ki se ponosno bohotijo v tradicionalnih italijanskih niansah in vzdušju stilskega luksuza. Velicastni hoteli dopolnjujejo široke bulvarje, medtem ko živahni hostli kljubujejo sprošcenemu vsakdanjemu življenju v mestu, pocitniški apartmaji pa dovoljujejo obiskovalcem še bolj avanturisticno odkrivanje mesta. Ne glede na debelino vaše denarnice boste brez težav našli pocitniško stanovanje v Torinu, saj ta ponuja tako ugodna stanovanja kot tudi prestižne, dizajnerske pocitniške domove.

Torinsko Rimsko Središce – Prostor za Zabavo

V zadnjih letih je Torino doživel preobrazbo. Ceprav zametki zgodovinskih znamenitosti še vedno ohranjajo car bulvarjev in rustikalnih ulic, pa je ta sedaj dopolnjen z raznovrstno kolekcijo modernih barov, restavracij in kavarnic.

Najbolj opazna sprememba se je zagotovo zgodila v Rimski cetrti, ki je nekoc veljala za enega izmed najbolj nevarnih predelov mesta, sedaj pa je zgodba povsem drugacna. Namesto zapušcenih hiš in neurejenih ulic boste tukaj našli številne najnovejše zgradbe, moderne vinske bare in živahno atmosfero, ki traja prav do zgodnjih jutranjih ur. Zavite ozke ulice Rimskega okrožja so odlicen prostor za uživanje v italijanskem nocnem življenju, tako da poišcite stol in si priborite mesto v enem izmed številnih trendovskih zbirališc.

Po preplesani noci pa se odpravite nazaj v apartma v Torinu, kjer si boste lahko privošcili vaš lepotni spanec!

Magija in Vraževerje – Drug obraz Torina

Torino ni le zgodovinsko obmocje kraljev, kraljic in gradov. Pravzaprav je v mestu zelo prisoten tudi duhovni element, za katerega ve le malo turistov.

Za zacetek je tukaj vraževerje, ki obkroža Piazza Statuto, ki se nahaja nasproti Porta Susa station-a. V preteklosti je bil trg prizorišce javnih usmrtitev in velja prepricanje, da je trg del trikotnika crne magije, ki povezuje tudi London in San Francisco. Legenda pravi, da se še danes privrženci hudica srecujejo pod obeliskom, ki stoji na trgu. Obelisk je danes osrednji simbol trga, v casu javnih usmrtitev pa ga na trgu še ni bilo.

Nato sledi tako imenovana »bela energija« ki se sreca s »crno energijo« med Piazzo Statuto pri vhodu na Palazza Reale. Slaven Torinski prt se nahaja v bližnji cerkvi. Nekoc je bil razstavljen prav tukaj, kjer so ga castili številni verniki, ki so se zbrali na molitvi pred romanjem v Rim. Ne glede na to, ali verjamete v magijo in spiritualni del Torina ali ne, ste lahko prepricani, da boste tukaj preživeli zelo zabaven oddih in zanimivo spoznavanje mitov in legend, ki so povezane z mestom.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati