Apartmaji Split

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

283

Apartmaji Split

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Split, Hrvaška imajo oceno 4 na 5 na osnovi 183 Rezervirajte apartma od US$54 / noč.

Apartmaji v Splitu – Ugodne namestitve

Split ima popolno mešanico starega in novega, saj je ob enem zvest svojim hrvaškim koreninam in hkrati tudi v stalnem koraku s casom. Poseben car obdaja to dalmatinsko mesto, v katerem se impresivna ulicna arhitektura lepo poda tako k morju kot k bližnjim goram. Obdan z zidom, ki mu ponuja toplo zavetje, se Split razprostira na majhni površini, kjer je na stotine domacih, avtenticnih restavracij, prijetnih barov in trgovinic, zgodovinskih muzejev in tradicionalnih arhitekturnih oblik. In ce mislite, da podoba mesta ne more biti bolj pravljicna, poskusite dodati še nebeško modro barvo Jadranskega morja. Kombinacija cudovitega mestnega oddiha in prijetne pomorske atmosfere je perfektna lokacija za uživanje v pristnem hrvaškem šarmu, za sprostitev in za uživanje v toplem soncu in cudovitih razgledih. Pobrskajte med zbirko naših apartmajev v Splitu in izberite tistega, ki vam najbolj ugaja – ponujamo vam vse, od buticnih studiev v središcu zavitih ulic, do ugodnih stanovanj s pogledom na rajske plaže.

Cudoviti Razgledi in Neomejene Možnosti za Preživljanje Casa

Med našo kolekcijo apartmajev boste brez težav našli bivališce v vseh predelih Splita in tudi poleg vaše najljubše znamenitosti.

Iskanje Raja – Otok Split

Jadransko morje, ki obkroža Split, je pravi mozaik otokov, med katerimi vsak izstopa po svoji osebnosti in kulturi. Umešceni v nebeško modro morje, z živahnim vzdušjem in prijetnim rastjem, so pravi paradiž, ki ga dopolnjujejo še osamljene vasice in številni zgodovinski spomeniki.

Vis je cudovit otok, ki jemlje dih z majhnimi, samotnimi zalivcki, neskoncnimi vinogradi in redkimi drevesi. V mestu Vis lahko najdete številne domace restavracije in bare, izlet južno, do vasice Komiza pa je odlicna ideja za ljubitelje ribolova in tiste, ki si želite potapljanja z radovednimi želvami in delfini.

Za kulturne navdušence je najbolj primeren otok Korcula, ki je poleg lepe narave tudi otok številnih kulturnih znamenitosti. Celo glavno mesto Korcule je polno srednjeveških ulic, ki vodijo do visokih katedral in impresivnih muzejev, ki se nahajajo poleg plitvih modrih vod in rajskih zalivov.

Hvar je morda še najbolj prepoznaven otok, ki slovi po množicah umetniške mladine, ki se v casu poletja tukaj zabava. Raziskujte Staro mestno jedro, labirint ozkih ulic s simpaticnimi, družinskimi okrepcevalnicami, obišcite Grad Tvrdalj in nakupujte v lokalnih umetniških trgovinicah. Prikljucite se množicam, ki uživajo v živahnem nocnem dogajanju v mestu Hvar, ki je prava nadrealna mešanica beneškega in avstrijskega sloga ter številnih trendovskih lokalov in najnovejših klubov.

Sledi še Brac, skalnat, divji otok, ki je pravo nasprotje svojih severnih sosedov. Tukaj boste našli številne možnosti za sprehode, daljše pohode in kolesarke izlete ter manjše okrepcevalnice, ki so razporejene po celem obmocju, tako da boste brez težav odkrili pravo, ko bo prišel cas za oddih.

Apartmaji v Splitu – Pocitniška stanovanja v Splitu

Pocitniška stanovanja v Splitu

Priljubljenost Splita se veca, sploh med popotniki, ki išcejo sonce, morje, plaže in središce kulture. Hrvaško mesto je polno okusnih restavracij, živahnih barov in fascinantnih muzejev, pocitniška stanovanja v Splitu pa ustrezajo vsem vrstam turistov. Poleg obale se nahajajo številni prestižni hoteli, ki ponujajo razkošno bivanje v tem velicastnem mestu, pocitniški apartmaji in studii pa nudijo pogled na morje in zelene otoke, ki se ponosno postavljajo nedalec od obale. Drugje v mestu boste našli lokalne penzione, ki ponujajo intimna prenocišca in hostle, ki bodo z veseljem sprejeli vsakega popotnika.

Uživajte v Splitu kot Domacin

Množice tisocih turistov vsako leto zavzamejo Split v poletnih mesecih, vendar pa se boste morali, ce želite spoznati pravi Split, oddaljiti od njih. Pricnite z raziskovanjem vetrovnih ulic Starega dela mesta, izberite si miren lokal in uživajte ob kavi in v opazovanju okolice. Opazili boste kako umirjeno je dalmatinsko življenje. Ko zacutite lakoto se odpravite na pašicado, lokalno specialiteto, ki jo boste lahko pojedli med sprehodom po mestu.

Po soncnem zahodu se odpravite v ribjo restavracijo ter se razvajajte s sveže ulovljenimi ribami in kozarcem domacega vina.

Naš izbor apartmajev v Splitu vam bo omogocil, da uživate v mestu kot domacin, da spoznate kulturne znamenitosti mesta, starodavne tradicije in fascinantno vsakodnevno življenje.

Raziskovanje Splita – Pot po Mestu

Vecino starega mesta Splita predstavljajo ozke, strme ulice in bulvarji ki so rezervirani za pešce, tako da v tem delu ne boste našli raznolikih prevoznih sredstev. Na javna prevozna sredstva racunajte ko stopite iz tega obmocja.

Za zacetek lahko v Splitu izbirate med lokalnimi avtobusnimi linijami, ki so spretno speljane med bolj oddaljenimi znamenitostmi in med vožnjo ponujajo cudovite razglede. Cene vozovnic so nizke, med vožnjo pa boste zagotovo srecali domacine, ki tako potujejo od ene do druge destinacije.

Alternativa za turiste so tudi hop-on-hop-off avtobusi, ki so odlicna izbira za hitrejši ogled mestnih znamenitosti. Kupite eno vozovnico in poljubno vstopajte in izstopajte iz avtobusa. Navadno vam bo na voljo tudi avdio vodic, ki vam bo med vožnjo razkril zanimivosti o posameznih atrakcijah.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati