Apartmaji Sevilja

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

265

Apartmaji Sevilja

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Sevilja, Španija imajo oceno 4 na 5 na osnovi 322 Rezervirajte apartma od US$76 / noč.

Stanovanja v Sevilji – Ugodni Najemi

Prestolnica vpadljivega flamenka, Sevilja, je tradicionalno špansko mesto na jugu države. Ponaša se z ocarljivim andaluzijskim dizajnom, ki je posejano z mavrskimi gradovi in rimskimi grašcinami. Brez težav kombinira stil in znacaj. Ob živahnem nocnem življenju, fascinantni in bogati kulturi, mnogih nenavadnih znamenitostih ni casa za dolgcas. Znana je po prijetni glasbo in mnogih lokalih, ki so zaradi svoje vloge pri nastanku flamenka, branik Španske kulture in tradicije. Mesto je tudi moderno saj ponuja množico sodobnih kavarn, nenavadnih umetniških galerij in razkošnih buticnih trgovin, ki so razporejene po tradicionalnih, starinskih cestah. Mesto ponuja veliko možnosti za raziskovanje, zato si s ponudbo naših stanovanj v Sevilji zagotovite dobro izhodišce. Ponujamo ugodne studie, ki se nahajajo v vijugastih ulicah in stanovanja za kratkorocen najem, ki ponujajo razgled na pokrite strehe v okolici.

Stanovanja v Sevilji - Pocitniška stanovanja v Sevilji

Odkrivanje Flamenko Scene v Sevilji

Sevilja je znana kot rojstno mesto tradicionalnega španskega flamenka, vrtinca barv, zvokov in plesa, ki je popoln za vecerno predstavo. Po celotnem mestu je na voljo velik nabor barov, restavracij, kavarn in dvoran za nastope, v katerih se redno odvijajo flamenko predstave, ki vkljucujejo klasicne umetnike in tudi nove ali bodoce zvezde. Ce se želite vživeti v duh flamenka in ga preizkusiti tudi sami (zakaj pa ne?!), potem se odpravite v Museo del Flamenco, kjer lahko opazujete plesalce in se tudi sami preizkusite v plesu. Ce želite le opazovati, potem lahko to pocnete skoraj na vsakem koraku. Preizkusite eno od peñas, kjer lahko stojite in cutite ritem, namesto, da si predstavo ogledate sede. Vzdušje je veliko bolj pristno in intimno – za odlicne izkušnje se odpravite v La Carboneria ali v Casa de la Memoria de Al-Andalus. Po tem, ko boste noc preplesali v ritmu flamenka, poskrbite, da boste rezervirali enega izmed naših ugodnih stanovanj v Sevilji in si privošcili dober nocni spanec.

Pocitniška stanovanja v Sevilji

Prestolnica španskega flamenka ponuja zbirko pocitniških stanovanj, ki je prav tako živahna kot nocno življenje s številnimi vecernimi predstavami in dogajanjem. Raznobarvni buticni hoteli tvorijo veliko vecino ponudbe prenocišc v Seviliji, vendar pa boste poleg njih našli tudi številna tradicionalna pocitniška stanovanja. Starinske mavrske zgradbe so popoln kraj za simpaticne penzione, polne vzpenjajocih se rastlin in starinskih dvorišc, medtem ko se rustikalne apartmajske zgradbe nahajajo ob pravljicnih ulicah, polnih španske atmosfere, ki se popolnoma prilegajo hladni sangriji, ki jo boste zvecer spili na balkonu. Ljubitelji nocnega življenja pa boste svoj prostor našli v udobnih hotelih in luksuznih popotnih sobah, ki so urejene v svecanih hotelih.

Mavrske Konstrukcije in Španske Palace – Kaj poceti v Sevilji

V Sevilji imamo na voljo veliko stanovanj, razporejenih po mestu in obmocjih, ki so navedena zgoraj. Prebrskajte našo stran in odkrijte popoln prostor za vašo nastanitev.

Od Letališca do Mestnega Jedra – Kako Priti do Sevilje.

Seviljsko letališce San Pablo se nahaja približno 10km od mestnega jedra in ponuja številne možnosti za prevoz od letališca do mesta. Najhitreje boste v mesto prišli z enim izmed taksijev, ki so parkirani pred terminali. To vam bo vzelo 15 minut in približno 20 evrov. Ce želite se lahko v center mesta odpravite tudi z avtobusom, ki vozi izpred letališca do Avenida Caros V, kar traja približno 30 minut. Od tam imate na voljo dostop do tramvajev, ki vas lahko popeljejo na drugi konec Sevilje.

Mnogo obiskovalcev v Seviljo prispe iz drugih španskih mest, še posebno iz Madrida in drugih sosednjih držav, ki ponujajo dolge, mednarodne železniške povezave.

Raziskovanje Mesta – Javni Prevoz v Sevilji.

Sevilja ima odlicen sistem javnega prevoza z mnogimi razpoložljivimi možnostmi. Ima redne in zanesljive avtobuse in tramvaje, ki povezujejo vse vecje interesne tocke in atrakcije ter podzemno železnico, ki vozi na vse dele mesta. Kljub temu je najboljši nacin za raziskovanje Sevilje peš ali s kolesom. Veliko vecjih atrakcij je nedalec stran od drugih, poleg tega pa so na voljo številne tocke za izposojo koles, kjer lahko najamete kolo in uživate v raziskovanju vijugastih ulic in stare arhitekture.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati