Apartmaji Rim

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

1.572

Apartmaji Rim

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

Piazza Navona 259 Apartmaji
Pantheon 190 Apartmaji
Musei Vaticani 123 Apartmaji
Fontana di Trevi 118 Apartmaji
Piazza di Spagna 103 Apartmaji
Stazione Termini 81 Apartmaji
Piazza Venezia 66 Apartmaji

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Rim, Italija imajo oceno 4.1 na 5 na osnovi 5081 Rezervirajte apartma od US$68 / noč.

Stanovanja v Rimu – Živite kot domacin v Vecnem Mestu

Rim, znan tudi kot Vecno mesto, je ena izmed najstarejših destinacij v Evropi. Njene korenine segajo na tisoce let nazaj, ko so se Rimljani v togah sprehajali po ulicah, v mogocnih amfiteatrih pa so se odvijale dirke z bojnimi vozovi. Ostaja živahna, popularna tocka za turiste, ki bi se radi v deželi bogate kulture in fascinantne zgodovine, vrnili nazaj v cas.

Raziskujete lahko med razpadajocimi ruševinami Koloseja, velikimi cerkvami in zbirko zelo dobrih italijanskih restavracij. Naša stanovanja v Rimu vas postavijo v center akcije in ponujajo popoln prostor za prenocitev in doživljanje življenja domacinov. Na voljo so prostorna stanovanja z anticnimi razgledi, razlicni kratkorocni najemi, ki so idealni za oddihe ob vikendih, ponujamo pa tudi poceni studijska stanovanja, razporejena po celotnem mestu. Preglejte našo ponudbo in našli boste vaše idealno stanovanje v Rimu.

Anticni Predniki in Ruševine – Kaj poceti v Rimu

Only Apartments ponuja velik nabor ugodnih, luksuznih in buticnih stanovanj po celotnem Rimu, tudi v bližini obmocji, ki so omenjena zgoraj.

Stanovanja v Rimu - Pocitniška stanovanja v Rimu

Prihod v Rim – Kako Priti od Letališca do Mestnega Jedra?

Rim ima dve letališci, Leonardo da Vinci (znan tudi kot Fiumicino) in Ciampino Airport. Prvo stoji 30 km iz mestnega jedra, drugo pa je nekoliko bližje, od mestnega jedra oddaljeno 15 km in pogosto gosti nizko-cenovne letalske ponudnike.

Letališce Fiumicino je z mestnim jedrom povezano preko Leonardo Express vlaka, v center pa se lahko odpravite tudi z enim izmed taksijev, ki se nahajajo pred letališcem. Na voljo so tudi redni avtobusi, ki vozijo od letališca do Rimske glavne postaje Termini ter ostali redni avtobusi, ki vozijo izpred bližnje avtobusne postaje.

Iz letališca Ciampino so na voljo podobne možnosti. Na voljo je neposredna železniška povezava do mestnega jedra (do letališke postaje se morate tja odpeljati z rednim avtobusom), dva avtobusna ponudnika, ki vozita neposredno izpred terminalov in velik nabor taksijev.

V Rim lahko z vlakom prispete tudi preko mednarodne železniške povezave iz drugih Evropskih mest. Vecina poti se zakljuci na Rimski glavni železniški postaji, Stazione Termini.

Raziskovanje Rima – Kako se Znajti

Rim ponuja nabor odlicnih transportnih možnosti, ki so primerne za turiste. Na voljo so obširne tramvajske in avtobusne storitve, ki vozijo od zgodnjega jutra do polnoci in zajemajo vse glavne znamenitosti.

Obstaja tudi hitra in zanesljiva železniška povezava, ki povezuje tocke zanimanja v Rimu ter druge destinacije v Italiji in sosednjih državah. Ce želite raziskovati izven Rima, boste najbrž potovali iz Stazione Termini, ki je glavna transportna žila mesta.

Rim ima tudi manjši metro sistem z dvema linijama, ki vozita mimo mestnega jedra, zaradi cesar je precej neuporaben za turiste. Dve liniji se križata nad Stazione Termini – edinim krajem, kjer lahko spremenite smer potovanja.

Pocitniška stanovanja v Rimu

Izlet v Rim je kot pot v preteklost, vendar pa so pocitniška stanovanja v tem mestu zelo sodobna in v stilu z današnjimi trendi. Poleg anticnih ruševin, ki pricajo o starinskem nacinu življenja in o starodavnih civilizacijah se nahajajo sodobni hoteli, ki slikajo zanimivo silhueto ob oblicje mesta. Nižje, ob majhnih ulicah, se nahajajo tradicionalni italijanski penzioni in garni hoteli, ki ponujajo pristen pogled v sprošceno vzdušje italijanske prestolnice, medtem ko so umetniški hostli ugodna, mladostniška alternativa zbirki velikih buticnih hotelov. Ne glede na izbrano pocitniško stanovanje, boste vedno v središcu novih in starih zgodb.

Bodite Domacin v Rimu

Rim je ogromna turisticna destinacija, ki pa jo lahko vseeno raziskujete kot domacin. Lahko se sprehodite skozi trg Campo de'Fiori in preizkusite sveže olje ali vino ali pa se povzpnete na vrh Hribovja Gianicolo in obcudujete spektakularen razgled na mesto. Ce želite, lahko obišcete Judovsko cetrt in preizkusite lokalno kuhinjo ali pa preživite dan v Okrožju San Lorenzo, ki se ponaša z zbirko modernih kavarn, nenavadnih trgovin in mlado, trendovsko atmosfero. Bivanje v stanovanju je odlicen nacin, da se v Rimu pocutite kot domacin, za to imamo na voljo številna stanovanja, ki se nahajajo na vseh obmocjih Rima.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati