Apartmaji Praga

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

433

Apartmaji Praga

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

Rudolfinum 40 Apartmaji
Old town Square 31 Apartmaji
Municipal House 21 Apartmaji
Prague Castle 14 Apartmaji
Wenceslas Square 14 Apartmaji
National Theatre 13 Apartmaji
Charles Bridge 3 Apartmaji
O2 Arena 2 Apartmaji

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Praga, Češka republika imajo oceno 4 na 5 na osnovi 673 Rezervirajte apartma od US$58 / noč.

Apartmaji v Pragi – Ugodne Nastanitve

Praga je pravljicna destinacija, postavljena v sceno gotskih cerkva, starih srednjeveških trgov in zanimive arhitekture. V vrtincu raznolikih ulic se za vsakim vogalom odpirajo novi, unikatni svetovi v vseh oblikah in barvah, kjer boste našli vse od elegantnih, klasicnih galerij in modernih trgovin, do skrivnostnih podzemnih barov. Urbano vzdušje mesta je pridobilo na popularnosti v zadnjih letih, predvsem zaradi strasti do izdelave perfektnega piva. Praga je eklekticna mešanica starega in novega ter ponuja številne popolne fotografske scene. Ljubitelji hrane se boste v Pragi pocutili kot doma, med zbirko trendovskih kavarnic, starinskih restavracij in futuristicnih klubov. Zacnite z raziskovanjem razlicnih strani mesta iz enega izmed naših apartmajev v Pragi. Ponujamo vam številne udobne studie in buticna stanovanja v vseh predelih mesta, tako da boste brez težav našli pravega zase.

Gradovi in simpaticne Ulice – Odkrijte Prago

Obišcite znamenitosti mesta medtem ko bivate v enem izmed naših apartmajev v Pragi, ki so locirani tako, da boste vedno v središcu akcije in dogajanja.

Apartmaji v Pragi – Pocitniška stanovanja v Pragi

Slikovita okrožja Prage

Praga je sestavljeni iz številnih okrožij. Vsako od njih se ponaša s svojevrstnimi karakteristikami in zgodovino. V središcu mesta se nahaja Stare Mesto (Staro mesto), kjer boste našli številne primerke srednjeveške arhitekture, simpaticne trge in nekatere od najbolj prepoznavnih mestnih znamenitosti. V neposredni bližini Starega mestnega trga boste našli Malo Strano (Malo cetrt) z vrtincem tlakovanih ulic, barocnih cerkev, urejenih vrtov in moderne umetnosti.

Nato sledi Nove Mesto (Novo mesto), ki je bilo ustvarjeno v 14. stoletju in ima kar nekaj unikatnih stavb iz 9. in 10. stoletja. Ce se boste podali še nekoliko dlje, boste našli še rezidencni okrožji Bubenec in Dejvice, z visokimi, prijetnimi stavbami, ki vodijo v Holesovice, kjer se nahajajo številne trendovske galerije in klubi. Še nekoliko bolj stran od Starega mestnega dela sta okrožji Vinohrady in Vrsovice, kjer prevladujejo rezidencne stavbe in nekaj zanimivih umetniških lokalov in kavarnic. Ce ste ljubitelji piva ne spreglejte Zizkov, enega izmed najbolj živahnih delov Prage, ki ima vec lokalov na prebivalca mesta kot katerikoli drug del mesta.

Za vas imamo zbirko apartmajev v vseh predelih Prage, tako da boste brez težav našli primerno bivališce za sebe.

Pocitniška stanovanja v Pragi

Praga je pravljicno mesto, ki ga do roba zapolnjujejo zanimiva pocitniška stanovanja. Mesto je trenutno ena od najbolj priljubljenih evropskih destinacij, saj se ponaša z navdušujoco mešanico zgodovinske kulture in sodobnega dizajna. Ponudba pocitniških stanovanj v Pragi je mešanica vsega, od intimnih penzionov v veliki judovski cetrti in luksuznih hotelov ob najvecjih znamenitostih, do trendovskih hotelov, ki se nahajajo v bližini živahnih nocnih klubov ter stilskih apartmajev, ki ponujajo razgled na gotske cerkve in impresivne muzeje. Kadarkoli boste odpotovali v Prago, boste uživali v raziskovanju turisticnih kotickov in njihove okolice.

Nenavadne skulpture in Impresivna arhitektura – Umetnost v Pragi

Morda nima najbolj znanih muzejev, vendar pa je Praga brez dvoma središce in stikališce umetniških slogov. V zadnjih letih je postala poznana po moderni umetnosti, ponaša pa se tudi s številnimi prvovrstnimi umetniškimi galerijami, ki so razporejene po celotnem mestu.

Vendar pa ni samo moderna umetnost tista, zaradi katere se vam splaca obiskati Prago. V bistvu boste lahko v tem mestu našli prakticno vse umetniške sloge. Ne glede na to, ali ste ljubitelj klasicne umetnosti, umetnosti 20. stoletja, realizma ali konstruktivizma, boste brez težav našli galerijo, muzej in umetniško zbirko za svoj okus.

V Pragi vas pricakuje tudi odlicna umetniška scena. Številne ozke ulice v starem mestnem delu so dopolnjene z raznobarvnimi deli ulicnih umetnikov, medtem ko so nenavadne strukture Davida Cernya razstavljene v parkih in javnih trgih. In ce vam to še ni dovolj se lahko podate na raziskovanje ulic, da vidite bogastvo neverjetne arhitekture, po kateri slovi mesto – od barocnih in srednjeveških zgradb, elegantne gotske arhitekture, do futuristicnih zgradb.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati