Apartmaji Porto

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

371

Apartmaji Porto

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

Torre dos Clérigos 110 Apartmaji
Praça da Liberdade 104 Apartmaji
Mercado do Bolhão 86 Apartmaji
Catedral 80 Apartmaji
Livraria Lello 61 Apartmaji
Palácio da Bolsa 56 Apartmaji
Ponte Dom Luís 37 Apartmaji
Casa da Música 4 Apartmaji

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Porto, Portugalska imajo oceno 4.1 na 5 na osnovi 559 Rezervirajte apartma od US$23 / noč.

Apartmaji v Portu – Ugodni pocitniški studii

Porto, drugo najvecje mesto Portugalske, zapeljuje z mešanico srednjeveških trdnjav, zanimivih cerkvenih zvonikov in cudovite barocne arhitekture, ki jih povezujejo zavite ulice in spiralna stopnišca. Kot rojstno mesto vina Porta oziroma Portovca je mesto še vedno pomembno središce za ljubitelje vin, v katerem boste našli vsa najboljša portugalska vina. Kombinacija Porta in zgodovinskih scen ustvarja prijetno kulturno vzdušje, ki ga boste še najbolj zacutili v starem delu mesta, ki je tudi del UNESCO Svetovne dedišcine in navdušuje s kolonialnimi trgi, starimi zgradbami in že dolgo pozabljenimi rimskimi ruševinami. Porto pa je ponosno v koraku s casom, s prenovljenimi stavbami, vpeljanim modernim dizajnom in novim, prijetnim stilom. Danes mesto ostaja pomembna turisticna tocka, ki ponuja unikaten rustikalen šarm, ki ga ne boste našli nikjer drugje. Spoznajte kulturno mesto iz enega izmed naših apartmajev v Portu, kjer lahko živite kot lokalni prebivalci in odkrivate pravo osebnost mesta.

Apartmaji v Portu – Pocitniška stanovanja v Portu

Porto in njegova strast do Portovca

Porto je morda še najbolj poznan po izdelavi Portovca, sladkega rdecega vina, ki se ga navadno postreže ob sladicah. Množice turistov se vsako leto zgrinjajo v regijo, da bi uživale v okusih in svežini te odlicne pijace. Ceprav lahko vino najdete v celi regiji, pa je prav Porto najboljši kraj za preizkušanje. Porto in obmocja ob dolini Douro River na severnem delu Portugalske imajo najbolj primerno klimo za kmetijstvo in vzrejo številnih pridelkov. Rodovitna pokrajina je idealna za vzrejo pravih vrst grozdja za pridelovanje najboljšega vina, tudi Portovca.

Med zelenjem tega dela Portugalske boste našli številne quintas, farme, ki izdelujejo Portovec in druge vrste vina. Ena izmed najbolj popularnih aktivnosti med obiskovalci tega dela Portugalske je ogled quintas-ov, kjer se podate do izbranih izdelovalcev Porta, preizkušate najbolj bogata vina in se ucite o procesih, ki so potrebni za izdelavo najboljšega vina.

Preizkusite Portovec in se poucite o njegovi izdelavi medtem ko bivate v enem izmed izbranih apartmajev v Portu. Tako boste imeli cas za raziskovanje izbranih okusov regije ter za ucenje o najboljših portugalskih desertnih vinih.

Pocitniška stanovanja v Portu

Zgodovinsko in kulturno središce Porta je eno od najbolj popularnih turisticnih destinacij na Portugalskem. Poleg neskoncne zaloge domacega portovca se v mestu nahajajo tudi številne zgodovinske znamenitosti, ki se klanjajo bogati zgodovini države. Pocitniška stanovanja v Portu odražajo kombinacijo zgodovinskega šarma, kulturnega vzdušja in luksuznega cara ter ponujajo številne stilske hotele, ki polnijo bregove rek in zavite ulice starega mesta. Na vsakem vogalu se nahajajo intimni hostli za tiste, ki išcete priljubljeno nocno življenje Porta in ugodni pocitniški apartmaji, ki razkrivajo pristno portugalsko življenje.

Mešanica srednjeveškega, barocnega in modernega – Odkrijte Porto

Razišcite našo ponudbo apartmajev in buticnih stanovanj v Portu ter izberite tistega, ki se nahaja ob vaši najljubši znamenitosti.

Jejte, Pijte in Potujte kot pravi Portcani

Rustikalno predmestje Porta je odlicno za vpijanje lokalne atmosfere. Namestite se v udobne, družinske kavarne in opazujte kako se premika svet okoli vas, raziskujte ponudbo buticnih trgovinic, ki obkrožajo glavne ulice ter poskusite Francesinho, portugalski odgovor na Croque Monsieur. To je popularni posladek med prebivalci Porta, ki želijo hiter prigrizek, ki ga bodo lahko pojedli med hitenjem po mestu in od ene do druge znamenitosti. Potem, ko se sonce zacne spušcati, se podajte v eno izmed restavracij na strehah, kjer boste lahko uživali v Vinho Verde. Nenavadna vrsta vina, ki se ponaša z zelenim odtenkom je, kljub neobicajni barvi, odlicno in bogato portugalsko vino.

Ko boste pripravljeni za odhod domov, skocite na enega izmed starinskih tramvajev, ki ropotajo po strmih ulicah. Mestu dodajajo prav poseben starinski, slikovit šarm z domacini, ki se nagibajo skozi okna ter prijetnimi zvoki zvoncev, ki jih uporabljajo med vožnjo.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati