Apartmaji Pariz

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

661

Apartmaji Pariz

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

Musée du Louvre 182 Apartmaji
Champs-Élysées 170 Apartmaji
Stade de France 149 Apartmaji
Arc de Triomphe 141 Apartmaji
Tour Eiffel 76 Apartmaji
Notre-Dame 66 Apartmaji
Opéra Bastille 35 Apartmaji

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Pariz, Francija imajo oceno 4 na 5 na osnovi 964 Rezervirajte apartma od US$65 / noč.

Stanovanja v Parizu – Najboljši Pocitniški Najemi

Pariz je najboljši primer sofisticiranosti, ki s svojim šarmom, kulturo in svetovno znanimi znamenitostmi vsako leto privabi na milijone obiskovalcev. Na Pariških ulicah je na milijone stvari, ki jih lahko pocne kakršenkoli obiskovalec, od ikonicne silhuete Eiffelovega stolpa do urbanega okrožja Montmartre in širokih sten Louvreja. Privlacne tlakovane ceste so na vsakem koraku polne starinskega stila in rustikalnih bistrojev. Ne glede na to ali želite obiskati glavne turisticne atrakcije ali pa želite raziskati manj znane dele mesta, v Parizu imamo za vas popolno stanovanje. Potopite se v pariški nacin življenja v enem izmed naših buticnih najemov ali prostornih stanovanj.

Stanovanja v Parizu - Pocitniška stanovanja v Parizu

Pariški Nacin Življenja – Stari Trgi in Vijugaste Ulice

Pariz je morda najvecja turisticna destinacija na svetu, vendar so tam še vedno tihi kraji, kjer lahko odkrivate življenje domacinov in se izognete gneci. Sprehodite se skozi star trg St-Germain-des-Pres, ki je obdan z eklekticno zbirko nenavadnih, ljubkih kavarn, barov in restavracij. Pojdite na piknik v Quai St. Bernard, ki je poln sencnih mest, primernih za branje in opazovanje mimoidocih. Lahko obišcete La Pagode, Pariški lastni pagoda kino, ki vrti izbor neodvisnih filmov in se izgubite v mestnem Latin Quarter-ju, ki je tlakovana mešanica dizajnerskih studiev, trgovin za tešenje radovednosti in pristnih Francoskih bistrojev. V Parizu lahko z našo pomocjo skrbno izbranih udobnih in ugodnih pariških stanovanj, na preprost nacin zaživite kot domacin.

Pocitniška stanovanja v Parizu

Pariško vzdušje se odraža v vecini pocitniških stanovanj v mestu. Turisti se zgrinjajo na kraje, kjer so se nekoc zadrževali svetovno znani pisatelji, umetniki in muzikanti ter iskali inspiracijo, tam pa zagotovo kraljujejo simpaticni apartmaji v kulturnem okrožju Montmartre in stilski, sodobni hoteli, ki se nahajajo ob najvecjih bulvarjih. Pariška pocitniška stanovanja zajemajo vse od blešcecih stanovanj s francoskim šarmom in elegantnim pridihom do majhnih, tradicionalnih penzionov, ki se skrivajo med zavitimi ulicami Latinske cetrti. Ne glede na to, kje boste stanovali, ne boste nikoli dalec stran od najboljših muzejev ali katere od številnih znamenitosti mesta.

Svetovno znani Muzeji in Spomeniki – Kaj Poceti v Parizu

Naš portfelj stanovanj v Parizu obsega izjemne intimne selekcije ugodnih buticnih studiev in luksuznih stanovanj, med katerimi se mnoga nahajajo v bližini zgoraj omenjenih znamenitosti.

Prihod v Pariz – Iz Letališca do Mestnega Jedra

V Parizu sta dve glavni letališci, Aeroport d'Orly in letališce Roissy Charles de Gaulle. Obe letališci ponujata ucinkovite in pogoste povezave do mestnega jedra. Letališce Aeroport de Beauvais je malenkost bolj oddaljeno od Pariza in skrbi za nizko-cenovne letalske ponudnike.

Iz Orlya, ki je iz centra Pariza oddaljen 18 km, se lahko odpravite na redni avtobus, metro ali vlak, ki vozi do mesta. Tudi letališce Roissy Charles de Gaulle, ki leži 30km severno od Pariza, omogoca železniški prevoz iz letališca, ki je s terminali povezan preko brezplacnega rednega avtobusa. Ce želite lahko najamete tudi enega izmed mnogih taksijev, ki cakajo pred stavbo. Letališce Beauvais predstavlja nekaj vec težav, saj se nahaja 75km severno od Pariza. Do mestnega jedra boste tako najlažje prišli z vlakom.

Mnogo ljudi v Pariz prispe iz sosednjih držav, kar omogoca med-državna železniška povezava ter iz VB preko Eurostar. Vsa mednarodna potovanja v mesto se koncajo na glavni, centralni postaji, Gare du Nord. Ne glede na to iz kje prihajate, pa lahko najdete stanovanja v Parizu v katerikoli okolici želite.

Javni Prevoz v Parizu

Pariz je izredno prijazen do svojih obiskovalcev, saj ima hiter, ucinkovit in zanesljiv transportni sistem, ki se razprostira po celotnem mestu in njegovi okolici. Metro storitev je ena izmed najlažjih za navigiranje v Evropi, številne linije in postaje pokrivajo vse glavne atrakcije in še vec. Na voljo je tudi široko avtobusno omrežje, ki ponuja bolj slikovito vožnjo skozi mesto, vendar se lahko ceste pogosto zapolnijo s prometom.

Vecina znamenitosti v mestu leži nedalec stran od drugih znamenitosti, zato se lahko odlocite za sprehod od enega mesta do drugega in ob tem obcudujete arhitekturo in šarm Pariza. Ce se ob tem utrudite, lahko še vedno sedete na enega izmed razglednih avtobusov, ki obiskovalce pogosto vozijo od ene glavne znamenitosti do druge.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati