Apartmaji Palermo

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

84

Apartmaji Palermo

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Palermo, Italija imajo oceno 4.1 na 5 na osnovi 145 Rezervirajte apartma od US$45 / noč.

Apartmaji v Palermu – Ugodni Luksuzni Studii

Palermo, pomembno mesto Sicilije, je mesto številnih obrazov. Mešanica številnih izbranih umetniških slogov, ki se prepletajo z zanimivim zgodovinskim dogajanjem, polnim razlicnih invazij in številnimi vladarji ter tradicionalno italijansko kulturo, ponuja nekaj novega na vsakem koraku. Ce želite spoznati avtenticno stran Palerma se podajte na raziskovanje starega mestnega jedra, v labirint številnih ozkih ulic z znacilno rustikalno arhitekturo in majhnimi kavarnicami. Med sprehodi mimo muzejev, cerkva in tradicionalnih restavracij boste odkrili mesto, ki je v svoji zgodovini doživelo marsikaj in je sedaj mesto s številnimi priložnostmi za nepozabne fotografije, v katerih boste brez težav ujeli italijanski šarm, nepopisne lepote in fascinantno lokalno prebivalstvo. Razišcite vse dele mesta iz enega od naših apartmajev v Palermu. Poglejte si ponudbo ugodnih apartmajev in buticnih najemniških domov, ki poosebljajo šarm in karakter tega cudovitega mesta.

Apartmaji v Palermu – Pocitniška stanovanja v Palermu

Uživajte v ulicni hrani Palerma

Tako kot vecina italijanskih mest je tudi Palermo raj za ljubitelje dobre hrane, saj združuje tradicionalne recepte in okuse sveže pridelanih lokalnih sestavin. Italijanski pridih boste našli v vecini restavracij, od picerij polnih lokalnih sestavin do nenavadnih kremnih sladic v pekarnah ter v številnih jedeh za katere morda do sedaj niste niti slišali.

Za pravo izkustvo pa se boste morali podati stan od restavracij, v džunglo ulicnih dobrot, ki vas bodo zapeljale s cudovitimi vonjavami. Svojo kulinaricno pot zacnite s Cannoli, tradicionalnimi zavitki polnjenimi z italijanskim sirom, ki jih boste našli na vsakem koraku. Znano je, da so Cannoli v Palermu najboljši, zato jih nikakor ne izpustite.

Ce ste nekoliko bolj avanturisticni jedci poskusite milzo, tradicionalen sendvic, ki sicer ni najbolj privlacna jed Palerma, je pa zato med najbolj priljubljenimi. Našli jih boste na številnih stojnicah po celem mestu in vredni so, da zberete pogum in jih poskusite.

Preizkusite življenje lokalnega prebivalstva v enem izmed naših apartmajev v Palermu, ki so izbrani tako, da boste vedno v bližini številnih znamenitosti in v središcu dogajanja, tudi kulinaricnega.

Pocitniška stanovanja v Palermu

Palermo se ponaša z zgodovinskim vzdušjem Italije, ki se odraža v neverjetnih ruševinah in stoletja starem sprošcenem življenjskem slogu. Obkrožena s slikovito okolico mesta, pocitniška stanovanja v Palermu ustrezajo vsakemu popotniku. V mestu se nahajajo sodobni hoteli, ki nudijo poglede na starodavne cerkve in ponujajo luksuzni dekor v kombinaciji z italijanskim šarmom, ugodni hostli, ki omogocajo hiter dostop do okusnih okrepcevalnic in barov ter pocitniški apartmaji v središcu mesta, ki ponujajo nekoliko drugacno raziskovanje mesta. Ne glede na to kakšen popotnik ste, boste v Palermu brez težav našli primerno bivališce za svoje želje.

Pestra Zgodovina in Slikoviti trgi – Odkrijte Palermo

Poglejte si naš izbor apartmajev v Palermu in poišcite prostor kjer želite preživeti svoj oddih. Nudimo vam nastanitve v vseh predelih mesta, tudi v bližini zgoraj opisanih znamenitosti.

Raziskovanje Palerma – Pot do in po mestu

Najbolj preprosta pot iz letališca do središca mesta je avtobus. Vsake pol ure se lahko usedete na avtobus redne linije, ki vas bo popeljal iz letališca do Politeama, trga, ki se nahaja poleg glavne železniške postaje. Pot bo trajala le okoli pet minut oziroma malce dlje v casu glavne prometne konice. Alternativna izbira je vlak, ki vas bo prav tako pripeljal od letališca do glavne železniške postaje. Vecinoma vlak vozi vsako uro, vendar pa lahko nekatere vožnje trajajo tudi eno uro ali še dlje, zato je bolje izbrati avtobus. Ce ste v casovni stiski se lahko odlocite tudi za taksi, vendar pa se že predhodno dogovorite za ceno, saj vam lahko vozniki dodatno zaracunajo prevoz, posebno ce opazijo da ste prvic v Palermu.

Ko prispete do mesta bo navigacija in potovanje po središcu precej lažje. Urejene avtobusne linije povezujejo vse glavne turisticne tocke in brez težav boste kupili dnevne ali tedenske avtobusne vozovnice, ki so na voljo v številnih trafikah in lokalnih trgovinicah. Za raziskovanje okoliških krajev izberite vlak, ki potuje zelo pogosto in vam omogoca številne dnevne izlete.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati