Apartmaji Nica

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

136

Apartmaji Nica

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Nica, Francija imajo oceno 3.9 na 5 na osnovi 30 Rezervirajte apartma od US$45 / noč.

Apartmaji v Nici – Ugodni najemi pocitniških domov

Nice so posebno carobno mesto na francoski obali, obdane s posebno prestižno atmosfero polno blišca, glamurja in prijetnega kulturnega dogajanja. Sonce skozi celo leto pricara sprošcujoce vzdušje, velika zbirka muzejev, umetnostnih galerij in zgodovinskih stavb pa ponuja odlicen vpogled v preteklost. Nice bodo z veseljem sprejele vsakogar, od popotnikov in prestižnih gostov, do družin, ne glede na vaš nacin potovanja in denarne zmožnosti. Naužite se prijetne atmosfere mesta med pitjem kave v eni izmed številnih kavarn na vetrovnih ulicah starega dela mesta ali pa se sprehodite po Promenade de Anglais in se nastavite soncnim žarkom na cudovitih pešcenih plažah. Tudi kulinaricni navdušenci ne boste razocarani, saj Nice ponujajo izbor avtenticnih francoskih dobrot, odlicne specialitete s celega sveta in jedi fuzijske kuhinje. Razišcite kaj vse vam ponuja mesto, medtem ko stanujete v enem izmed naših apartmajev v Nici. Za vas imamo odlicen apartma, ne glede na vaš potovalni stil.

Avantgardna Atmosfera – Ogled Nice

V naši zbirki apartmajev v Nici boste našli vse od majhnih studiev do buticnih stanovanj, ki so locirana tudi v bližini zgoraj opisanih znamenitosti.

S soncem obsijani trgi Nice

Ni boljšega, kot brskanje po stojnicah v soju mediteranskega sonca. In lahko trdimo, da ima Nica neverjetne trge, ki so razporejeni po celem mestu. Ena izmed najbolj priljubljenih aktivnosti med obiskovalci Nice je sprehajanje med številnimi stojnicami, ki so razporejene vzdolž Cours Saleye ter navdušujejo z mešanico neznanih vonjav, raznolikih okusov in svojo pristnostjo.

Poleg številnih stojnic boste tukaj našli tudi zbirko rustikalnih buticnih trgovinic in udobnih kavarnic, kjer boste lahko spili topel napitek, se sprostili in opazovali živahno dogajanje okoli vas.

Nato, ko boste spet pripravljeni na raziskovanje, se lahko podate med neskoncno množico izdelkov, od nenavadnih klobukov, raznobarvnih zacimb, svežega, socnega sadja in zelenjave, domacih izdelkov in anticnih umetnin. Ne spreglejte ribje tržnice, predela z lokalnimi umetninami, kjer boste lahko našli odlicne spominke in stojnic z razglednicami.

Ponujamo vam izbrane apartmaje, ki se nahajajo v bližini trgov ter vam omogocajo preprost dostop do vseh posebnosti teh avtenticnih francoskih prostorov.

Apartmaji v Nici – Pocitniška stanovanja v Nici

Pocitniška stanovanja v Nici

Legendarno razkošje Nice odražajo tudi mestna pocitniška stanovanja. Ob promenadi, le nekaj korakov od plaže se dvigajo prestižni hoteli, ob zavitih ulicah, ki vodijo do starega mestnega središca pa so nanizani penzioni s tradicionalnim francoskim pridihom in živahni hostli, ki ponujajo ugodne nocitve. Ponudba pocitniških stanovanj zajema tudi apartmaje z razgledom na morje in ugodne pocitniške studie, ki se ponašajo z lepimi razgledi in bolj intimnim vzdušjem. Vse raznolike namestitve se nahajajo blizu slikovite glavne plaže in vseh najbolj prepoznavnih znamenitosti.

Nikoli dolgocasno nocno življenje Nice

Vecji del Azurne obale je poznan kot prvovrsten prostor za uživanje nocnega življenja in Nice niso nic drugacne. Mesto se lahko pohvali z živahnim nocnim dogajanjem, številnimi trendovskimi lokali, mirnejšimi pubi in luksuznimi klubi.

Opazili boste, da je najživahnejše dogajanje vzdolž Promenade de Anglais, kjer je najvec klubov in tudi igralnic. Tudi ce niste ljubitelji klubov se vam splaca obiskati promenado po soncnem zahodu, saj vas bo ocarala neverjetna živahnost, mešanica številnih zvokov in nastopajocih umetnikov.

Drugi odlicni izbiri sta tudi Massena in stari del mesta, kjer boste prav tako našli številne mikavne bare in živahne klube. Tako kot z raznolikostjo kulture, umetnosti in hrane, Nica navdušuje tudi z raznolikostjo nocnega dogajanja, kjer boste preprosto našli nekaj za sebe, ne glede na to ali ste ljubitelji jazza, želite preplesati noc na zvoke najboljših DJ-ev ali le uživati v atmosferi mesta.

Uživajte v razgledih na obalo med letališcem in mestnim jedrom

Niško letališce je locirano tik ob obali in ponuja cudovite poglede že takoj ob prihodu v mesto. Iz letališca do mesta vas bo popeljal avtobus ali vlak. Ce ste v naglici pa lahko izberete taksi, ki je parkiran pred vhodom v letališce ter vas bo hitro in dokaj poceni pripeljal do želene lokacije. Taksi je manj priporocljiv v casu gnece, ko se lahko znajdete v prometnem zastoju.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati