Apartmaji New York

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

287

Apartmaji New York

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

Museum of Modern Art 64 Apartmaji
Rockefeller Center 60 Apartmaji
Trinity Church 38 Apartmaji
Times Square 33 Apartmaji
Ground Zero 32 Apartmaji
Ellis Island 31 Apartmaji
Central Park 26 Apartmaji
Statue of Liberty 26 Apartmaji

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji New York, Združene države Amerike imajo oceno 3.9 na 5 na osnovi 65 Rezervirajte apartma od US$95 / noč.

Stanovanja v New Yorku – Ugodni Pocitniški Najemi

New York, znan tudi kot Veliko Jabolko, je eno izmed najpopularnejših mest na svetu. Ponaša se s svojo koncentrirano in impresivno arhitekturo, množico restavracij in brneco atmosfero, ki se širi po mocno osvetljenih ulicah. Obzorje mesta je eno izmed najbolj znanih na svetu, tam lahko pocnete veliko neverjetnih stvari, lahko se sprehajate po Central Parku, uživate v nocni atmosferi Times Square-a ali pa se povzpnete na Empire State Building, ki ponuja spektakularen razgled na mesto. Doživite sanje v enem izmed apartmajev v New Yorku, izbirate lahko med veliko ponudbo ugodnih studiev in buticnih pocitniških stanovanj, ki vam bodo zagotovila popoln prostor za nastanitev.

Svetovno Znane Atrakcije – Kaj Poceti v New York-u

Naša stanovanja v New Yorku se nahajajo po celotnem mestu, od Bronxa do zahodne in vzhodne strani mesta.

Stanovanja v New Yorku - Pocitniška stanovanja v New Yorku

Nenavaden New York – Manj Znane Mestne Znamenitosti

New York je ena izmed najvecjih turisticnih tock na svetu, zato so lahko vecje atrakcije prepojene z množico obiskovalcev. Na sreco obstaja veliko manj znanih krajev, ki so neznani turistom in ponujajo nekaj miru in tišine, stran od vzhicenega mestnega jedra.

Red Hook okrožje v Brooklynu je znano kot 'up-and-coming'. Tukaj lahko tavate med veliko izbiro nenavadnih, samostojnih trgovin, restavracij in umetniških galerij ter se navzamete kreativne atmosfere, ki se nahaja na obalnem delu mesta. Ta kraj je nekoliko izven poti, vendar se lahko ob vikendih tja odpeljete z brezplacnim vodnim taksijem, ki vozi iz Manhattna.

Elevated Acre, kraj, za katerega ne vedo niti nekateri domacini New Yorka. Nahaja se med visokimi stavbami, v bližini Wall Streeta in s svojim akrom mirnega zelenega prostora ponuja popolno mesto za opazovanje življenja mimoidocih in uživanje v kavi. Poleti ponuja tudi pester spored filmov, ki se predvajajo v sedem nadstropnem amfiteatru.

Ljubitelji umetnosti bi si morali ogledati MoMa PS1, podružnico Muzeja Moderne Zgodovine, ki ni tako poznan in zato tudi ne tako množicno obiskan. Tam lahko obcudujete razlicne novodobne, urbane razstave, vkljucno z velikim naborom ulicne umetnosti. Lahko si ogledate tudi ljubek vrt, ki se konstantno spreminja tako, da je v skladu s trenutnimi razstavami.

Pocitniška stanovanja v New Yorku

Tako kot ponudba ene izmed najbolj priljubljenih turisticnih destinacij na svetu, tudi pocitniška stanovanja v New Yorku obljubljajo raznolikost za vsakega obiskovalca. Ogromni, priznani hoteli si dvorišce delijo s svetovno znanimi znamenitostmi ter ponujajo stilski prostor za bivanje v enem od najbolj blešcecih mest na svetu, medtem ko mansardna stanovanja ponujajo unikaten vpogled v pristno vzdušje mesta. Poleg tega je v mestu tudi zbirka ugodnih stanovanj, od tradicionalnih hostlov v bližini živahnih barov in restavracij, ki so odprte celo noc, do studiov, ki ponujajo cudovite razglede na živahne ulice in svetle luci »Velikega jabolka«.

Kako se Znajti v New Yorku – Kako Priti od Letališca do Manhattna

New York ima kar 3 letališca, ki služijo mestu. Mednarodno Letališce John F. Kennedy skrbi za mednarodne lete in je od centra Manhattna oddaljeno približno 24 kilometrov. Iz letališca JFK lahko v mesto pridete preko AirTrain, ki potuje iz centra Manhattna in ga povezuje s podzemno železnico mesta New York. Letališce LaGaurdia je v glavnem notranje letališce, iz Manhattna lahko tja pridete z Ekspresnim Avtobusom ali z enim od mnogih taksijev, ki so parkirani pred terminali. Mednarodno letališce Newark-Liberty je manj znano in dejansko locirano v mestu New Yersey, vendar ponuja najbližje transportne povezave do nižjega Manhattna. Tam je na voljo potniški vlak, ki pogosto vozi med letališcem in postajo Pennsylvania Station.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati