Apartmaji Neapelj

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

90

Apartmaji Neapelj

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

Museo Archeologico 21 Apartmaji
Duomo di Napoli 13 Apartmaji
Castel dell'Ovo 13 Apartmaji
Castel Nuovo 12 Apartmaji
Teatro San Carlo 11 Apartmaji
San Paolo 3 Apartmaji

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Neapelj, Italija imajo oceno 4.2 na 5 na osnovi 234 Rezervirajte apartma od US$45 / noč.

Apartmaji v Neaplju – Ugodni Pocitniški Studii

Neapelj je tretje najvecje mesto v Italiji, ki se ponaša z bogato umetnostjo in kulturo. Središce mesta se ponaša s statusom UNESCO svetovne dedišcine, medtem ko nekateri vrhunski muzeji na ogled ponujajo svetovno znana umetniška dela in arheološka odkritja. Ce to zmešate skupaj z navdušujoco zbirko arhitekture, od barocnih palac do starih gradov v ruševinah, boste spoznali pravljicno mesto, ki se ponaša z bogatimi zgodbami in številnimi znamenitostmi. Neapelj kljub temu ne ponuja le vizualne lepote. To je eno izmed kulinaricnih mest Italije, ponuja neverjetno zbirko avtenticnih jedi, kot so tanke pice, goste kremne jedi in kava, ki vam bo omogocila dober zacetek dneva. Neapelj je nedvomno mojstrovina in destinacija, ki je posladek za vse cute. Razvajajte svoje cute v enem izmed naših apartmajev v Neaplju, ponujamo buticne studie v zgodovinskem središcu in luksuzna stanovanja, ki ponujajo razgled na znamenito arhitekturo.

Katedrale in Gradovi – Kaj poceti v Neaplju

Naši apartmaji v Neaplju se nahajajo po celotnem mestu, veliko se jih nahaja v bližini zgoraj omenjenih, popularnih obmocij.

Apartmaji v Neaplju – Pocitniška stanovanja v Neaplju

Pocitniška stanovanja v Neaplju

Oblicje mesta Neapelj je podobno vrtincu ornamentnih zvonikov in impresivnih arhitekturnih cudes. Med vsem tem, globoko v množici starih zavitih ulic, se nahaja zbirka buticnih hotelov iz katerih žari italijanski šarm. Pocitniška stanovanja v Neaplju vsebujejo tudi stilske hostle, ki so rezervirani predvsem za trend mladih, umetniških obiskovalcev ter samostojne pocitniške apartmaje, ki ponujajo ugodno in intimno možnost za raziskovanje mesta. Ne glede na to, za katero prenocišce se odlocite, boste obcutili velicastno atmosfero Neaplja, ki je ocitna v luksuznem stilu in modernih niansah.

Bogata kultura pitja kave v Neaplju

Splošno znano je, da imajo Italijani radi svojo kavo saj lahko po celotni državi najdemo na stotine kavarn. Neapelj ni nic drugacen, saj se vecina populacije za dober zacetek dneva zanaša na jutranjo dozo kofeina. V Neaplju domacini po navadi narocijo majhen espresso, zato si ga narocite tudi vi, ce želite uživati v pitju kave kot domacini.

Ni le popularnost in potreba do pitja kave, tista, ki naredi kulturo pitja te vroce pijace v Neaplju tako zanimivo. V kulturi pitja kave se pojavljajo nekatere navade, ki bi jih morali poznati, preden se odpravite v mesto. Ena izmed najboljših tradicij je caffe sospeso, kar se nanaša na dejanje, ko nekdo placa dve kavi, vendar vzame le eno. Drugo kavo lahko nato vzame in spije tisti, ki si je ne more privošciti sam.

Ta tradicija se je zacela na jugu Italije, v okolici Neaplja. Dandanes ni vec tako razširjena, kot v preteklosti, vendar jo lahko še vedno opazimo v lokalnih kavarnah. Ce se pocutite radodarno narocite caffe sospeso.

Ponujamo veliko izbiro apartmajev v Neaplju, ki se nahajajo v neposredni bližini številnih avtenticnih kavarn, kjer se boste lahko resnicno naužili lokalne kulture pitja kave.

Kako se Znajti v Neaplju – Od mestnega jedra do Letališca

Letališce Neapelj se nahaja nenavadno blizu mestnega jedra, kar pomeni, da bo vaše potovanje preprosto in ugodno. Iz letališca do Piazza Garibaldi v centru mesta vozi izmenicni avtobus. Vozi zelo tocno, pot pa vam bo vzela približno pol ure. Ce želite, lahko najamete tudi taksi, ki vas bo za minimalen znesek popeljal do vašega cilja. Ker je letališce tako blizu in preprosto za dostop, v Neaplju ni drugih možnosti za prevoz do letališca in nazaj. Trenutno lahko za to uporabite Alibus (izmenicni avtobus) ali taksi.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati