Apartmaji Milano

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

627

Apartmaji Milano

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

Fiera di Milano 499 Apartmaji
San Siro 377 Apartmaji
Duomo di Milano 189 Apartmaji
Parco Sempione 185 Apartmaji
Pinacoteca di Brera 100 Apartmaji
Castello Sforzesco 97 Apartmaji
Teatro alla Scala 29 Apartmaji

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Milano, Italija imajo oceno 3.9 na 5 na osnovi 326 Rezervirajte apartma od US$57 / noč.

Stanovanja v Milanu – Najbolj Ugodna Namestitev

Milano je mesto mode in industrijske moci. Je modna in dizajnerska prestolnica sveta, ki z dovršeno urbano sceno združuje bogato in fascinantno zgodovino, ki se skriva za dizajnerskimi trgovinami. V srcu mesta visoko in ponosno stoji Duomo, ki vzbuja vtise s svojo imperialno rimsko kulturo in konsistentnim osredotocanjem na podrobnosti v okoliških obmocjih. Milano ni le prestolnica mode, ki poudarja poslovanje, ampak je tudi romanticno Italijansko mesto, v katerem lahko pocnete veliko cudovitih stvari – od raziskovanja ogromnih umetniških zbirk in uživanja v raznolikem nocnem življenju do okušanja nekatere najbolj priljubljene italijanske kuhinje.

Barocne Katedrale in Klasicna Opera – Kaj poceti v Milanu

Naša ponudba stanovanj v Milanu se razprostira po vseh delih mesta, vkljucno z obmocji, ki so omenjena zgoraj.

Vecerni Sprehodi in Nedeljska Kosila – Življenje Domacinov v Milanu

Spoznajte Milano in razišcite ulice kot domacin. Ko boste obiskali vse vecje atrakcije, odkrijte tudi nekatere manj znane dele mesta. Najprej si oglejte razstave v mestni fotografski galeriji Carle Sozzani, ki redno spreminja urnik dogodkov in se sprehodite ob kanalih Navigli, si privošcite vroco kavo in opazujte utrinek življenja okoli vas. Potem si oglejte Colonne di San Lorenzo, zgodovinski trg, ki je postal tocka za vecerna druženja mladih. S svojo zbirko nenavadnih barov in impresivno arhitekturo je to popolno mesto za doživljanje Milana ponoci.

Med vikendi se domacini odpravijo na podeželje, ki obdaja mesto in uživajo v kosilu v eni od mnogih agroturisticnih restavracij. V okolici je veliko vinogradov in starih okrepcevalnic, zato sedite za mizo in uživajte v ležernih popoldnevih.

Razišcite mesto kot domacin in si rezervirajte eno od naših udobnih buticnih stanovanj v Milanu, ki so razporejeni po mestnih ulicah.

Stanovanja v Milanu - Pocitniška stanovanja v Milanu

Pocitniška stanovanja v Milanu

Milanska pocitniška stanovanja odsevajo trendovsko, kulturno atmosfero mesta. Med stilskimi trgovinami in dodelano gotsko arhitekturo se nahajajo številni prostori za kratkotrajni najem, ki ponujajo sofisticiran vpogled v italijanski nacin življenja. Poleg prestižnih hotelov, ki se ponašajo z umetniškimi detajli in ugodnih penzionov s tradicionalnim šarmom, je v mestu tudi zbirka modernih hostlov, ki so posebno primerni za mlajše obiskovalce, saj se nahajajo v bližini glavnih znamenitosti ter ponujajo unikatne, cudovite razglede nad mesto.

Pot do Milana – Kako priti od Letališca do Mestnega Jedra

Milano ima dve letališci. Letališce Linate je manjše in se ga pogosto uporablja za medkrajevne polete. Iz Linata lahko najhitreje pridete do mestnega jedra z avtobusom ali taksijem, saj železniške povezave ni. Je pa veliko direktnih ekspresnih avtobusov, ki vozijo izpred terminala do Piazza San Babila v centru Milana.

Letališce Malpensa je bolj popularna transportna tocka, saj ponuja nizko-cenovne letalske ponudnike in mednarodne polete. Od letališca do mesta lahko pridete na veliko razlicnih nacinov, preko neposrednega rednega avtobusa, ki na cilj vozi približno eno uro in iz letališca odpelje vsakih 20 minut. Poleg tega je na voljo tudi Malpensa ekspresni vlak, ki vas lahko odpelje do metro postaje Piazza Cadorna ali pa do glavne postaje. Potovanje do glavne postaje je nekoliko daljše, vendar boste prispeli neposredno v center mesta.

Obiskovalci lahko v Milano prispejo tudi iz drugih italijanskih mest in sosednjih držav, ki ponujajo obširne in zanesljive med-državne železniške storitve. Ce potujete na ta nacin, boste najbrž prispeli na Glavno postajo.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati