Apartmaji Marakeš

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

186

Apartmaji Marakeš

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Marakeš, Maroko imajo oceno 3.9 na 5 na osnovi 89 Rezervirajte apartma od US$43 / noč.

Stanovanja v Marakešu – Ugodna Buticna Stanovanja za Najem

Marakeš je barvit skupek aktivnega življenja in bogate dedišcine. Prepoznaven je po svojih živahnih medinah, ki so obkrožene s stojnicami in krotilci kac, ki dajejo vtis potovanja v preteklost, v cas, ko so Berberska plemena trgovala z usnjem in blagom, iz pešcenih mestnih tal pa so se dvigale cudovite palace. Marakeš je kombinacija novega in starega, v njem lahko najdemo anticne bazarje, polne živahnih, novodobnih galerij, ki se v mestu pojavljajo z namenom modernizacije mocno ukoreninjene obrtniške tradicije. Ponuja tudi bogato izkušnjo za cute, saj je napolnjen z vonjem aromaticnih cajev, dišav in vonjav maroške kuhinje, poleg tega pa na ogled ponuja primere velicastne arhitekture. Naša zbirka buticnih studiev in buticnih stanovanj se razprostira po starih mestnih ulicah, zato lahko v Marakešu najdete popolno nastanitev, ne glede na to, kaj išcete.

Aktivnosti za Sprošcanje Adrenalina v Marakešu in Okolici

Marakeš ni le živahno mestno jedro, saj tudi v svoji okolici ponuja velik nabor avanturisticnih aktivnosti. Obširno obzorje pušcave, ki se razprostira vse naokrog, je popolno za razlicne aktivnosti, ki sprošcajo adrenalin. Po sipinasti pokrajini se lahko odpeljete z avtomobilom, ki je prirejen za vožnjo po pušcavi in se na ta nacin spopadete s hribovitim terenom. Ce želite se lahko odpravite na vožnjo z balonom in uživate v razgledu iz razlicne perspektive ali pa izkusite mirnejši nacin življenja in zajahate kamelo, ki vas bo odnesla cez pušcavo. Lahko se odlocite tudi za deskanje po pešcenih sipinah.

Ce želite še vec avantur, se lahko preizkusite v raftingu skozi mnoge soteske v okolici, plezanju na katerem od grebenov, pohodu na Atlaško gorovje, ali pa se iz vrha do vrha spušcate preko jeklene vrvi in se s kolesom spustite po gorskih poteh.

Stanovanja v Marakešu - Pocitniška stanovanja Marakeša

Pocitniška stanovanja Marakeša

Razlicna okrožja Marakeša slovijo po zbirki aktivnosti in kulturnega pridiha, kar odražajo tudi pocitniška stanovanja. Poleg ugodnih hostlov, ki se nahajajo v mestnem središcu, boste v mestu našli tudi zbirko stilskih penzionov. Tudi luksuzni hoteli so precej popularni, ne zaostaja pa niti ponudba apartmajev, ki ponujajo neverjetne razglede, tradicionalne terase, cvetoca dvorišca in posebno maroško vzdušje. Zbirka ugodnih stanovanj pa obiskovalcem omogoca raziskovanje mesta skozi oci domacinov brez, da bi pri tem izpustili stilski šarm Marakeša.

Medine in Gore – Kaj poceti v Marakešu?

Razišcite naša stanovanja v Marakešu in poišcite popoln prostor za vaše bivanje. Ponujamo nastanitve na vseh obmocjih mesta, vkljucno s številnimi stanovanji v bližini zgoraj omenjenih znamenitosti.

Pijte Caj in se Sprehodite skozi Tržnice - Razišcite življenje domacinov.

Živahno mestno jedro Marakeša je polno cudovitih atrakcij, ce pa veste kam se odpraviti, lahko na veliko nacinov razišcete tudi življenje domacinov. Odpravite se za mošejo Kaoutoubia in opazujte soncni zahod iz ene od številnih teras, se pogostite s tradicionalnim Hammanom in se vživite v atmosfero savn. Ce želite se lahko sprehajate skozi odprte tržnice, se v stranskih ulicah izgubite med opazovanjem stojnic ali pa sedete za mizo v kavarni, narocite tradicionalen caj in opazujete kako mineva cas. Ko se znoci se odpravite na glaven trg, ki pod zvezdami oživi. Ulicni umetniki napolnijo vse koticke trga, glasba pronica iz vsepovsod. Razišcite aktivnosti domacinov iz enega izmed naših stanovanj v Marakešu.

Marakeš – Kako Priti od Letališca do Mesta

Marakeško letališce je od mestnega jedra oddaljeno le 10 km in ponuja mnogo možnosti za dostop v mesto. Poseben letališki avtobus vozi potnike neposredno iz letališca do mestnega jedra, voznika pa lahko prosite, da ustavi ob katerem izmed razlicnih vecjih hotelov ali znamenitosti na poti. To je najcenejša pot do mesta, poleg tega pa boste lahko ob vožnji opazovali pokrajino in znamenitosti. Ce imate veliko prtljage ali morate v mestno jedro priti hitreje, lahko najamete katerega od taksijev, ki so parkirani pred letališkimi terminali. Potovanje je hitro in relativno poceni. Mnogo obiskovalcev v Marakeš prispe iz sosednjih Maroških mest, ki ponujajo medkrajevno železniško povezavo, ki je po navadi zanesljiva in ucinkovita.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati