Apartmaji Málaga

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

44

Apartmaji Málaga

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Málaga, Španija imajo oceno 4.1 na 5 na osnovi 67 Rezervirajte apartma od US$79 / noč.

Apartmaji V Malagi – Ugodni studii na obali

Malaga se nahaja na Costa del Sol in je popularna destinacija med turisti, ki si želijo sonca, peska in sprostitve. Vendar pa ponuja še veliko vec kot le tople plaže in živahno nocno življenje. V starem mestnem delu boste našli veliko raznolikih znamenitosti, od impresivne gotske arhitekture in prisrcnih ulicic z malimi trgovinicami, do energicne mešanice okusnih lokalnih specialitet, s pristnim pridihom lokalne umetniške in kulturne scene. Malaga ne bo razocarala s prelepo pokrajino, slikovitimi mestnimi panoramami in znacilnimi rdeckastimi strehami na starinskih zgradbah. Poskrbite, da ne boste zamudili malaginega duha in si rezervirajte apartma v središcu mesta. Ponujamo vam raznoliko ponudbo poceni studiov in ugodnih pocitniških domov v vseh predelih mesta, zato izberite svojega najljubšega in zacnite pakirati!

Živahne plaže in vetrovne ulice – Kaj poceti v Malagi?

Da boste zagotovo dovolj blizu vseh znamenitosti si rezervirajte apartma v Malagi, ki se nahaja v bližini vaše najljubše znamenitosti!

Apartmaji V Malagi - Pocitniška stanovanja v Malagi

Hrana in pijaca na Malaški nacin

Kot se spodobi za obalno mesto, Malaga ponuja velik izbor svežih sokov in morske hrane. Obišcite obalni predel poleg Playa Pedregalejo, popularno tocko med domacini, ter uživajte v opazovanju priprave sveže ulovljene ribe na zunanjem žaru. Tu boste našli veliko število razlicnih restavracij, ki so razporejene po celotni obali ter strežejo odlicne morske jedi ter vse od tradicionalnih španskih tapasov, do jedi iz drugih delov sveta.

V casu kosila pustite, da vas vase posrka utrip mesta. Priskrbite si sedež na zunanjem vrtu enega od barov ali restavracij v starem mestnem delu, da boste imeli dober pregled nad dogajanjem okoli vas. Vzemite si cas za pokušino domacih vin ob grizljanju tapasov, ki vam jih bodo postregli v tradicionalnih glinenih posodah.

Naši malaški apartmaji vam ponujajo odlicno izhodišcno tocko za uživanje v lokalnih specialitetah in odlicnem vinu.

Preživite dan kot domacini

Ceprav je priljubljena med turisti, ima Malage še vedno svoj poseben cas, z veliko ponudbo lokalnih aktivnosti in znamenitosti. Številne soseske zunaj mestnega jedra vam omogocajo, da izbirate med tradicionalnimi restavracijami, bari in prijetnimi trgovinicami, zato si vzemite cas in razišcite tudi obalni del mesta.

V soseski El Palo, simpaticni ribiški vasici, lahko uživate v skoraj praznih plažah ter se po plavanju odpravite na sveže pecene sardine v eno izmed zunanjih restavracij v bližini. Z okusnim kosilom in ohlajeno pijaco si boste ponovno napolnili baterije za nadaljevanje raziskovanja mesta.

Ce se želite sprostiti v naravi, se napotite v botanicni vrt Conception, ki vas bo navdušil z razporeditvijo tropskih rastlin in vmesnih fontan. Z ugodnimi cenami vstopnin in ponudbo vodenih ogledov je vrt odlicna priložnost za daljši izlet.

Ko se zacne nociti, se odpravite na sprehod po vetrovnih ulicah starega mesta. Užijte v zatišju, narocite si kavo in churrose ter opazujte kako pocasi oživlja nocno življenje. Malaga je zelo dobro poznana po svojem nocnem življenju in svetujemo vam, da se pridružite mešcanom ter izkusite care noci. Zadržujte se na Mitjanskem trgu v starem mestnem delu, kjer boste zagotovo srecali mešcane, ki se sprošcajo in zabavajo.

Pocitniška stanovanja v Malagi

Zaradi cudovite malaške obalne scene se v tem delu nahajajo številna letovišca, ki se ponašajo z velikimi bazeni in drugimi sprostitvenimi objekti. Vendar pa malaška pocitniška stanovanja skrivajo še marsikaj drugega. V starem delu mesta so številni rustikalni hoteli, ki ponujajo razglede na najvecje znamenitosti, pa tudi prijetni hostli in penzioni, ki se skrivajo ob ozkih, avtenticnih ulicah. Apartmaji in studii se nahajajo ob obalnem pasu ter ponujajo razglede na nebeško modro morje, so pa tudi popolna kombinacija zgodovine, kulture in sprošcenega morskega vzdušja.

Potovanje po Malagi – Lokalni transport

Potovanje od enega do drugega konca Malage je preprosto, saj je v mestu na voljo vec razlicnih oblik transporta. Ucinkoviti in ugodni mestni metro povezuje vse glavne znamenitosti, zanesljivi avtobus ponuja sprošcujoco vožnjo z razgledom na mestno dogajanje, vlak pa povezuje Malago z ostalimi predeli in mesti Španije.

Obstaja pa še precej bolj nenavadnih nacinov transporta v mestu, kot je na primer Segway ogled ali »hop on hop off« avtobusov, ki vam omogoca hitro potovanje od ene do druge atrakcije. Še vedno pa sta najboljša nacina za odkrivanje Malage hoja in vožnja s kolesom. Vecinoma so znamenitosti dovolj blizu ena druge, da se lahko med njimi premikate peš, pri tem pa uživate v opazovanju malaškega nacina življenja.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati