Apartmaji Madrid

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

596

Apartmaji Madrid

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

Puerta del Sol 106 Apartmaji
Plaza de España 100 Apartmaji
Museo del Prado 71 Apartmaji
Museo Reina Sofía 69 Apartmaji
Plaza Mayor 50 Apartmaji
Palacio Real 50 Apartmaji
IFEMA 21 Apartmaji
Santiago Bernabeu 10 Apartmaji
Torres Kio 2 Apartmaji

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Madrid, Španija imajo oceno 4 na 5 na osnovi 563 Rezervirajte apartma od US$85 / noč.

Apartmaji v Madridu – Kratkorocni najemi domov

Madrid je mesto številnih raznolikih obrazov. Raj za umetniške duše, z veliko kolekcijo impresivne umetnosti, ki se nahaja v številnih muzejih in galerijah. Odlicen kraj za kulinaricne popotnike, z veliko selekcijo odlicnih španskih restavracij in fuzije okusov. Nato pa je tu še nocno življenje. Madrid je dobro poznan po dogodkih, ki se zgodijo ko pade noc, ter je dom številnih odlicnih klubov in ulic, ki so polne lokalov. Vendar pa je madridska atmosfera tisto, kar naredi mesto zares privlacno, z živahnostjo in energijo, ki se kar odbija po ulicah. Ne glede na to, kateri obraz mesta želite pobližje spoznati, imamo za vas apartmaje, ki vam bodo omogocili kar najboljše izlete po Madridu. Številne možnosti domovanj si oglejte v naši zbirki cenovno ugodnih apartmajev in intimnih, buticnih stanovanj, ki so razporejeni po celotnem mestu, tako da boste preprosto našli pravega zase.

Zlati trikotnik umetnosti – Kaj poceti v Madridu

Pozabite na Flamenko – Glasbena scena v Madridu

Res je, da je Madrid najbolj poznan po predstavah flamenka, vendar pa je v mestu tudi ogromno drugih glasbenih žanrov in stilov. Med mestnimi ulicami boste našli številne bare, ki se nahajajo pod stanovanjskimi zgradbami ter so odlicni intimni kraji za uživanje v glasbi in pijaci. Predvsem popularno je poslušanje jazza, ki ga lahko vedno najdete v lokalih kot sta Café Central in Populart, ter poslušanje glasbenikov neodvisne glasbene scene, ki je stalnica v lokalih Sala Sol in Sirocco. Velika, super kluba Pacha in Kapitalimate redno gostita nastope neuveljavljenih španskih DJ-ev, ki poskrbijo za energicne noci. V naši zbirki apartmajev boste našli tudi stanovanja v teh predeli, tako da boste lahko vedno v stilu z novimi imeni na glasbeni sceni.

Apartmaji v Madridu - Pocitniška stanovanja v Madridu

Popolna noc v Madridu

Nocno življenje Madrida se navadno zacne po osmi zvecer, ko se zacnejo družbe zbirati ob kozarcih vina, piva in na tapasu. Odpravite se v predel Cava Baja, med ozke ulice La Latina kjer boste našli številne intimne bare. Ob desetih je cas za vecerjo in nekoliko mocnejše pijace – narocite koktajle, ki vas bodo spravili v gibanje. Ce želite uživati v klubu se tja ne odpravite pred pol drugo, ko se vecina klubov komaj zacne polniti. Še dobro, da so odprti do šestih zjutraj, tako da boste imeli dovolj casa za uživanje nocnega življenja Madrida.

Pocitniška stanovanja v Madridu

Pocitniška stanovanja v Madridu ponujajo toliko opcij, da bo iskanje prenocišca, ki bi ustrezalo vašemu stilu potovanja, povsem preprosto. V mestu je namrec veliko razlicnih opcij, ki ustrezajo vsem denarnim zmožnostim in interesom. Zgodovinski del mesta ponuja popolno sceno za starinske hotele, ki že dolga leta ponujajo najboljše špansko gostoljubje, medtem ko je umetniška scena mesta v zadnjih letih vplivala na nastanek številnih novejših hotelov. Poleg tega se v vseh predelih mesta nahajajo tudi številni raznoliki apartmaji, ki so odlicna izbira za spoznavanje mesta in njegove kulture, hrane in živahnega nocnega življenja.

Raziskovanje Madrida – Pot po mestu

Madridsko glavno letališce Barajas Airport je locirano 12 kilometrov od mestnega središca. Številne možnosti javnega transporta vam bodo olajšale pot v mesto. Izbirate lahko med ucinkovitimi in cenovno ugodnimi metroji, ki so speljani po celotnem mestu, zanesljivimi železniškimi povezavami, ki povezujejo letališce in mesto ter avtobusi ali taksiji, ki vas bodo pricakali pred letališcem. Potovanje po Madridu je zares preprosto, zahvaljujoc obsežnemu metro in avtobusnemu sistemu, ki povezuje glavne atrakcije, razlicne predele mesta in tudi nekatere okoliške predele.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati