Apartmaji London

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

1.289

Apartmaji London

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

Hyde Park 347 Apartmaji
British Museum 137 Apartmaji
Wembley Stadium 136 Apartmaji
Big Ben 109 Apartmaji
Madame Tussauds 109 Apartmaji
Piccadilly Circus 90 Apartmaji
National Gallery 90 Apartmaji
Tower Bridge 89 Apartmaji
Trafalgar Square 67 Apartmaji

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji London, Združeno kraljestvo imajo oceno 3.9 na 5 na osnovi 78 Rezervirajte apartma od US$91 / noč.

Apartmaji v Londonu – Ugodne mestne namestitve

London je morda najbolj znano in priljubljeno mesto na svetu. Kozmopolitanska atmosfera je še podkrepljena s konstantnim navdušenjem, ki ga krepijo znamenite atrakcije, neverjetna arhitektura in bogata zgodovinska dedišcina. Obstaja ogromno razlicnih delov Londona. Od luksuznih predelov do priljubljenih mestnih kotickov in cudnih starih ulic, delov, ki vas bodo popeljali nazaj v preteklost, v romanticna obdobja, s kanckom modernega duha mesta. Za popoln prostor za bivanje v angleški prestolnici si oglejte naš izbor apartmajev v Londonu, ki so razporejeni po celem mestu. Ponujamo vam poceni studie z neverjetnimi razgledi in buticna najemna stanovanja, ki so le malenkost stran od glavnih znamenitosti.

Apartmaji v Londonu - Pocitniška stanovanja v Londonu

Številni obrazi Londona – Najboljše soteske

London je kolaž razlicnih sosesk z unikatnimi osebnostmi in znamenitostmi. South Bank je popularna okoliška soseska Londona, ki se razprostira ob reki Temzi med Westminsterskim in Londonskim mostom ter je polna muzejev, galerij in znamenitih teatrov. Ob recnem nabrežju se nahajajo številni ulicni umetniki in domacini, ki se zbirajo na tem predelu. Nato sledi Covent Garden, en izmed najbolj priljubljenih okrožij v Londonu. Tu se lahko odpravite na raziskovanje cudnih buticnih stojnic in trgovinic, spijete kavo v neodvisnih kavarnicah in eksperimentirate s poskušanjem razlicnih mafinov. V tem okrožju se nahaja tudi Royal Opera House in je pravo okrožje za tiste, ki so željni vecerne zabave.

Camden je novejši predel, kjer se zbira predvsem mladina, ki svoje dneve preživlja na sprehodih po ulicah in uživanji umetniške atmosfere ob pitju kave. South Kensington je še eno popularno okrožje, ki se ponaša s popularnimi soseskami in luksuznimi cetrtmi hiš ter znanim Exhibition Road, ki je dom nekaterih najbolj znanih galerij in muzejev mesta. Nato sledi okrožje Shoreditch, ki se razvija predvsem v zadnjih letih. Je izredno popularno med mladino ter ima pomemben umetniški vpliv. Predel Curry Mile, navdušuje z vonjavami in okusi Indije.

Za vas so na voljo apartmaji v vseh predelih Londona.

Pocitniška stanovanja v Londonu

V tem kraljevskem mestu je ponudba pocitniških stanovanj prav tako obsežna kot ponudba svetovno znanih zanimivosti. Ob zgodovinskih ulicah se nahaja neskoncna zbirka prijetnih hotelov, ki se ponašajo s pristnim angleških vzdušjem in najvišjo ravnjo storitev. Vendar pa je v mestu tudi velika ponudba sprošcenih hostlov in nenavadnih penzionov. Tako kot cetrti Londona, tudi pocitniška stanovanja ponujajo raznolikost – od viktorijanskih mestnih hiš v okrožju Chelsea in luksuznih hotelov v Kensingtonu, do stilskih hostlov v Shoreditchu in ugodnih apartmajev v Covent Gardenu.

Casovno popotovanje po Temzi – Kaj poceti v Londonu

Poišcite pravo stanovanje v naši bazi londonskih apartmajev, ki so locirani poleg vseh apartmajevnajboljših znamenitosti.

Rože in Naborki – Najboljši Londonski marketi

London je prepleten s številnimi marketi, kjer se prodaja vse od rož do rabljenih oblacil, dekorativnega kica in eksoticne hrane. Tržnica v Camdenu je odlicna za ljubitelje starin ter se ponaša z vrstami stojnic, ki so založene s kupi cudaških oblacil in starinskih drobnarij. Columbia Road Flower Market je tocno tisto kar razkriva že ime, tržnica z raznobarvnimi rožami in loncki. Borough Market pa je odlicen kraj za hiter prigrizek. Skrivnostni predeli v bližini Londonskega mostu se ponašajo s svežimi produkti iz celega sveta, med njimi boste našli tudi velike burgerje in eksoticne smutije.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati