Apartmaji Lizbona

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

1.073

Apartmaji Lizbona

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

Rossio 201 Apartmaji
Praça do Comércio 193 Apartmaji
Castelo de São Jorge 106 Apartmaji
Torre de Belém 14 Apartmaji

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Lizbona, Portugalska imajo oceno 4 na 5 na osnovi 2319 Rezervirajte apartma od US$68 / noč.

Apartmaji v Lizboni – Denarnici prijazne nastanitve

Lizbona je sestavljena iz številnih raznobarvnih okrožij, vsak od katerih daje mestu posebno mero originalnosti in osebnosti. Hoja skozi razlicna okrožja je kot potovanje po raznolikih dimenzijah, tako da se preprosto najde nekaj za vsakega popotnika. Tam so zavite, ozke ulice Alfama, ki izstopa zaradi okrašenih zidov v azuleju slogu, nato sledi trendovski predel Bairro Alto ter nato še kulturno okrožje Belem, v katerem so številni muzeji in primerki neverjetne arhitekture. S tolikšnimi možnostmi za raziskovanje preprosto ne smete vec odlašati, zato si poglejte našo izbiro apartmajev v centru mesta. Pripravljeno imamo selekcijo buticnih stanovanj v hribovitem delu Alfame, ugodne studie z neverjetnimi razgledi na reko Tajo ter ugodna blokovska stanovanja v predmestju. Zagotovite si kar najboljši oddih, tako da poišcete najboljše stanovanje za svoje želje.

Spoznajte razlicna okrožja Lizbone

Lizbona je sestavljena iz številnih okrožij in vsako od njih ponuja obiskovalcem neko svojo posebnost. Starinska vasica Alfama, ki je nastala pod hribovitim delom mesta, je edini predel, ki je ušel hudemu rušilnemu potresu v 18-tem stoletju. Danes boste v njem naši številne zmedene, male ulicice, zanimive trgovinice in intimne restavracije. Nato sledi Baixa, poslovno okrožje z velikimi bulvarji in poslovnimi stavbami. Okrožje Chiado pa slovi po svojih prestižnih buticnih trgovinah. Podobno Bairro Alto okrožje, pa je moderno in trendi okrožje, ki je poznano predvsem po svoji živahni barski sceni. Belem je kulturno okrožje, ki leži samo kratko tramvajsko vožnjo stran od centra mesta ter privablja s številnimi mestnimi muzeji. Cacilhas je okrožje, ki se nahaja na samem robu mesta, ob reki ter je raj za ljubitelje morske hrane. Katerokoli okrožje boste izbrali, ne pozabite rezervirati primernega stanovanja v Lizboni, ki vam bo omogocilo prijetno bivanje.

Neverjetni samostani in moderni muzeji – Kaj poceti v Lizboni

Naša kolekcija stanovanj, ki zajema bivališca v celotni Lizboni vam omogoca, da najdete prostor v bližini svoje najljubše znamenitosti.

Apartmaji v Lizboni - Pocitniška stanovanja v Lizboni

Pocitniška stanovanja v Lizboni

Lizbonska zbirka nenavadnih sosesk je svoj pecat pustila tudi na ponudbi pocitniških stanovanj. V okrožju Barrio Alto se nahajajo številni nekonvencionalni hostli z mladostniškim vzdušjem, ki so popolna izbira za ljubitelje nocnega raziskovanja mesta, medtem ko so zavite ulice Alfama polne majhnih penzionov, ki obljubljajo vrnitev v preteklost. Ne glede na to, ali se odlocite ostati v luksuznem hotelu v premožnejši cetrti ali v mirnem penzionu v starinskem središcu mesta, vas bodo lizbonska pocitniška stanovanja brez dvoma navdušila s pristnim šarmom tega živahnega mesta. Za bolj neodvisne popotnike so odlicna ideja tudi lizbonski apartmaji, ki omogocajo sprošceno raziskovanje raznolikih obrazov Lizbone.

Pristanek v Lizboni – Pot do mestnega središca

Lizbonsko letališce leži le 6 kilometrov iz mestnega središca in ga preprosto dosežete s številnimi nacini transporta. Lahko se odlocite za taksije, ki so parkirani pred letališcem. Vožnja do mesta bo trajala le nekaj minut in je prakticno zastonj. Lahko izbirate tudi med številnimi avtobusnimi linijami, ki vas bodo odpeljale do razlicnih delov mesta. Vendar pa je najhitrejša in najcenejša izbira metro, ki ima direktno linijo od letališca do samega srca mesta.

Obiskovalci lahko v Lizbono prispete tudi z vlakom iz drugih predelov Španije, z dobrimi državnimi povezavami. Ce potujete na tak nacin boste najverjetneje svoje potovanje zakljucili na Estação do Oriente, glavni železniški postaji v Lizboni.

Orientacija po okrožjih – Javni transport v Lizboni

Lizbona se lahko pohvali z javnim prevozom, ki je preprost za uporabo ter sestoji iz avtobusov, metrojev, tramvajev in vlakov. Tramvaji so najbolj avtenticni prevoz mesta. V nekaterih predelih Alfama boste srecali ohranjene starinske tramvaje, medtem ko po drugih predelih vozijo predvsem modernejši tramvaji, ki so odlicna izbira saj omogocajo, da pri vožnji opazujete mesto in znamenitosti. Metroji pa so predvsem hitrejši in ucinkovitejši prevoz od enega do drugega konca mesta. Ce se želite odpraviti do bolj oddaljenih predelov izberite poceni in zanesljive vlake, ki potujejo ob reki Taji in povezujejo Lizbono z bližnjimi vasmi in popularnimi mesti Španije.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati