Apartmaji Krakov

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

160

Apartmaji Krakov

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Krakov, Poljska imajo oceno 4 na 5 na osnovi 228 Rezervirajte apartma od US$41 / noč.

Apartmaji v Krakovu – Pametna nastanitvena izbira

Krakov je mesto brez ran, ki jih je druga svetovna vojna pustila na drugih mestih, Krakov je turisticen ’dragulj v kroni’ Poljske in je starodavna kraljeva prestolnica. Del UNESCO svetovne dedišcine, to mesto je idealno za ljubitelje zgodovine in arhitekture, saj je staro mestno jedro preplavljeno s palacami, cerkvami in starimi trgovskimi hišami. Krakov je dom domnevno najboljšega trga v Evropi, Runek Glowny, popolnega kraja za preživljanje popoldneva in najstarejše univerze na Poljskem, Univerze Jagiellonian.

Ce išcete apartmaje ali stanovanja za kratkorocen pocitniški najem v Krakovu, imamo za vas popolne nastanitve, ki so primerne za vsak žep. Ponujamo ugodna stanovanja v središcu Krakova in luksuzna, buticna pocitniška stanovanja, ki so na voljo izven Planty (mestno obzidje). Dlje, kot se boste oddaljili od turisticnih tock Stare Miasto in Kazimierz, boljše stanovanje boste dobili za svoj denar. Krakov je kljub vsemu, glede na evropske standarde, poceni mesto, kar pomeni, da si lahko vecina obiskovalcev privošci ugoden apartma v središcu mesta. Izbira stanovanja v središcu mesta je odlicna za tiste, ki želijo mesto in njegovo okolico raziskovati dlje ter potrebujejo prostore, kot je na primer kuhinja ali parkirni prostor, ali pa si želijo le prostor, v katerem bodo lahko uživali, kot to pocnejo domacini.

Sedanjost, Gradovi in Pierogi – Kaj je moderno v Krakovu

Only-apartments ponuja veliko zbirko apartmajev v Krakovu, ki se nahajajo v bližini vseh zgoraj omenjenih znamenitosti.

Apartmaji v Krakovu – Pocitniška stanovanja v Krakovu

Prihod in Raziskovanje – Kako se znajti v Krakovu

Letališce John Paul II Krakov, se nahaja 11 km zahodno od Krakova. Do mesta lahko dostopate s taksijem ali avtobusom.

Redne avtobusne linije 208, 292 in 902 vozijo od letališca Krakov do mestnega jedra. Pot traja približno 40 minut.

Na letališcu je na voljo tudi avtobus, ki na vsakih 15 minut vozi neposredno iz letališca (Terminal 1 in 2) do mestnega jedra.

V Krakovu se je relativno lahko znajti, saj lahko celotno mesto prepešacite. Ce želite lahko vseeno sedete na enega izmed javnih avtobusov ali tramvajev, ki vozijo od severa do juga in od vzhoda do zahoda mesta.

Vrnite se v svoje študentske case – Poljubi cešnjeve vodke

Krakov je eno izmed najboljših študentskih mest, ki ponuja vec tock za zabavo. Množica ponocnjakov je v kombinaciji z nizko ceno alkohola, ustvarila eklekticno nocno sceno. Kljub temu ni vse v vodki in zabavah, ki trajajo celo noc. Krakov je dom živahne jazz in klasicne glasbene scene, ki se zadržuje v prijetnih avlah v središcu starega mestnega jedra in Kazimierza.

Pocitniška stanovanja v Krakovu

To živahno poljsko mesto je odlicna mešanica kulture in tradicije, s cimer se ujemajo tudi pocitniška stanovanja v Krakovu. Na obrobju mesta se nahajajo številni velicastni hoteli z zbirko sodobnih prostorov, medtem ko so središce mesta zasedli apartmaji in pocitniški studii, ki ponujajo odlicne možnosti za vpijanje pristne atmosfere mesta. Poleg tega so v mestu tudi mladostniški hostli, ki združujejo navdušujoc utrip mesta ter omogocajo preprost dostop do najboljših nocnih klubov, umetniških kavarn, restavracij in trgovin. Pocitniška stanovanja v Krakovu so tudi zelo ugodna in ponujajo številne možnosti za popestritev vaših pocitnic.

Naravno mesto – Zavidljiv položaj Krakova

Krakov se nahaja med reko Vislo, v bližini parka Krajobrazowy Dolnki Krakowskie in ponuja rajske lokacije za tiste, ki uživajo v sprehajanju v naravi. Mesto zagotavlja odlicno iztocnico za raziskovanje najlepšega evropskega podeželja in je priljubljeno zbirališce za turiste, ki uživajo v pohodništvu, plezanju in kajakaštvu. V parku je na voljo vec organiziranih ogledov, organizirani sprehodi ob reki in dnevne ekskurzije iz mestnega jedra Krakova v gorovje Tatre.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati