Apartmaji Helsinki

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

40

Apartmaji Helsinki

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Helsinki, Finska imajo oceno 4 na 5 na osnovi 20 Rezervirajte apartma od US$96 / noč.

Apartmaji v Helsinkih – Nizki stroški pocitniških domov

Helsinki privabljajo obiskovalce s posebno mešanico modernega dizajna in umirjenega življenjskega stila, z mrzlimi zimami in sodobno arhitekturo. Tako kot vecina drugih skandinavskih mest, so tudi Helsinki dinamicni, barviti in izredno prijazno mesto, s posebnim simpaticnim dizajnom, ki se zdi mogoc samo v tem delu sveta. Lepo mesto, s stavbami sloga Art Nouveau, ki se postavljajo ob bok futuristicnim dizajnom ter mnogim muzejem, sprošcujocim parkom in prijetnim kavarnicam. Udobno se namestite v topel apartma v Helsinkih, saj vam ponujamo ogromno možnosti, ne glede na to ali išcete ugoden apartma ali buticni studio.

Moderen dizajn se sreca z Art Nouveau – Glavne znamenitosti v Helsinkih

Poglejte si izbiro apartmajev v Helsinkih, kjer boste našli številne zanimive možnosti za vaše bivanje.

Umirjena pokrajina in nore karaoke – Lokalni utrip

Poleg tega, da so Helsinki mesto trendov in najnovejših hitov, so tudi navzven umirjeno mesto, z zabave željnimi prebivalci. Ce želite pobegniti pred množicami v najbolj popularnem muzeju, se napotite v Kaivpuisto, enega izmed najstarejših parkov v mestu. Tam se lahko sprostite ter uživate v zelenju ali se sprehodite med cvetocimi predeli. Tam je tudi precej restavracij, ki so razporejene po veliki površini, v bližini pa se nahaja celo nocni klub, ki je izredno popularen med domacini.

Helsinki imajo tudi plažo. Hietaniemi sicer ni najlepša plaža na svetu, vendar pa ponuja cudovit pobeg iz natlacenega mestnega jedra. Poleti se na plaži zbira precej ljudi, saj je morje dovolj toplo za kratek plavalni oddih, plaža pa odlicna za soncenje. Pozimi pa ponuja dobre možnosti za sprošcujoc sprehod ob morju.

Ko pade noc se zacne pravo življenje Helsinkov. To hladno skandinavsko mesto zagotovo ve kako se zabavati. V zadnjih letih so domacine navdušile karaoke, ki so postale velik hit in v mestu je ogromno barov, kjer so organizirani karaoke veceri. Za zares unikatno izkušnjo lahko najamete »Karaoke taksi«, ki je opremljen z vso potrebno opremo za karaoke, tako da se lahko podate na ogled mesta ob zvoku svojih najljubših pesmi.

Ne glede na to ali išcete kraj, kjer se boste lahko pridružili norenju domacinov ali takšnega, da se boste lahko sprehajali med svojimi najljubšimi atrakcijami, imamo za vas odlicno ponudbo apartmajev.

Apartmaji v Helsinkih – Pocitniška stanovanja v Helsinkih

Pocitniška stanovanja v Helsinkih

Helsinki slovijo po znacilnem umetniškem pridihu, ki ga odražajo tudi pocitniška stanovanja v mestu. Sofisticirana zasnova, futuristicna arhitektura in najboljša ponudba, so le nekatere lastnosti, ki bodo navdušile obiskovalce tega živahnega in prestižnega mesta. Od luksuznih buticnih hotelov, ki se ponašajo s sodobno zasnovo in hostlov s pristnim nordijskim šarmom, do rustikalnih apartmajev in družinskih penzionov – ponudba nocitev v Helsinkih bo zadovoljila vse želje obiskovalcev.

Kako priti v Helsinke (in kako potovati po njih)

Obstajajo številne možnosti potovanja, od helsinškega letališca do mestnega središca, med njimi je tudi Finnair City Bus, ki odpelje izpred letališca vsakih 20 minut in potuje direktno do centra mesta. Lahko se odlocite tudi za najem katerega od mnogih taksijev, ki cakaj pred vhodom, saj so taksiji hitro in dokaj ugodno prevozno sredstvo.

V Helsinkih boste našli številne možnosti javnega prevoza. Izbirate lahko med ucinkovitimi in dragimi avtobusi in tramvaji, ki povezujejo glavne atrakcije, lahko pa se odlocite za cenejše metroje, ki povezujejo en konec mesta z drugim. Preprost nacin za odkrivanje Helsinkov je pešacenje, saj je vecina znamenitosti precej blizu skupaj.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati