Apartmaji Havana

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

182 Najdeni apartmaji
urejeno po:
Cena
Razdalja od centra
Velikost
Popularnost
Ocena
Sobe

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Havana, Kuba imajo oceno 4 na 5 na osnovi 129 Rezervirajte apartma od US$23 / noč.

Apartmaji v Havani – Ugodni pocitniški domovi

Zgodovina Havane je pravzaprav navdihujoca zgodba, ki privablja obiskovalce iz celega sveta. Kombinacija fascinantne zgodovine in rustikalnega šarma ustvarja posebno atmosfero tega razigranega mesta v Karibih. Neenakomerne ulice Havane in mocno prometni deli mesta niso klasicno lepi, vendar pa pastelne barve fasad, raznobarvna arhitektura ter parade klasicnih vozil dodajajo mestu unikatno osebnost, ki jo ni moc najti nikjer drugje na svetu. Vstop na zanimive ulice Havane je enak vrnitvi v preteklost in slikovite scene ob romanticnem sprehodu po mestu priklicejo spomine. Starodobniki se pocasi vozijo mimo palm in pešcenih plaž, graciozne palace se dvigajo nad raztresenimi hišami z zavitmi balkoncki in železnimi ograjami, ulicne stojnice pa prekipevajo od lokalnih specialitet, doma narejenih izdelkov in cigar. Uživajte v vrnitvi v preteklost, medtem ko bivate v enem od naših apartmajev v Havani in spoznavate fascinantne, nenavadne koticke mesta. Naša ugodna stanovanja in prijetni buticni apartmaji se razprostirajo po celotnem mestu in brez težav boste našli popoln pocitniški dom zase.

Razišcite Zgodovino Havane – Znamenitosti Mesta

Razišcite vse glavne znamenitosti mesta medtem, ko bivate v udobnem apartmaju v Havani.

Apartmaji v Havani – Pocitniška stanovanja v Havani

Pocitniška stanovanja v Havani

Kadar gre za pocitniška stanovanja v Havani, so obiskovalci zagotovo lahko zelo zahtevni. Rustikalne mestne ulice so prežete s tradicionalnimi hoteli, ki jim ne manjka zgodovinskega šarma ter z živahnimi buticnimi hostli, ki so skriti med družinskimi okrepcevalnicami in lokalnimi bari. Tej zbirki pocitniških nastanitev pa lahko dodamo še apartmaje, ki ponujajo eklekticno mešanico domacih nastanitev po celem mestu in tvorijo zanimivo izkušnjo za vsak okus. Ne glede na to, katero namestitev izberete ste lahko prepricani, da bo ugodna in vabljiva.

Potovanje v Preteklost

Havana je zelo znana po svojem rustikalnem šarmu in fascinantni zgodovini. Potepanje po cudovitih pastelih ulicicah, ob pogledu na starinske zgradbe in starodobne avtomobile, vas bo poneslo nazaj v preteklost. Starodavne tradicije so še vedno pomemben del havanskega vsakdana in še dodatno popestrijo dogajanje v raznobarvnih predelih mesta.

Potovanje v preteklost lahko pricnete z ogledom mesta v starodobniku. Starinska vozila polnijo ulice Havane ter ponujajo slikovite razglede in utrinke iz razlicnih zgodovinskih obdobji. Brez težav boste našli številne ponudnike, pri katerih boste lahko rezervirali svoj ogled s starodobnikom in se prepricali, da je to zares odlicna ideja za odkrivanje mesta. Še nasvet: najemite avto brez strehe, tako da boste lahko uživali v karibski sapici, ki bo mršila vaše lase.

Havana se lahko pohvali tudi z impresivno literarno zgodovino. Znani pisatelji so se nekoc zbirali na ulicah Havane in v lokalnih barih. Ernest Hemingway je morda najbolj znani pisatelj, ki je crpal navdih iz šarmantne Havane in danes si lahko ogledate številna mesta, kjer se je rad zadrževal s svojim pisalom in zvezkom. Zacnite s postankom v Floriditi, zgodovinskem baru kjer je Hemingway užival v koktajlu daiquiris. Nato se odpravite še v Bodeguita del Medio, rojstni kraj mojita, kjer vas bodo pricakali ritmi lokalnih umetnikov in plesalci salse.

Naši apartmaji v Havani ponujajo odlicne možnosti za raziskovanje pristnega mestnega utripa, za posnemanje domacinov ter za odkrivanje fascinantne kulture in zgodovine.

Prihod v Havano – Od Letališca do Mestnega Središca

Vstopna pot v Havano se zacne na letališcu Jose Marti Airport, ki je dokaj blizu mestnega središca. Obstajajo številne možnost transporta do mesta. Kot prvo boste naleteli na javni transport, ki je odlicen za spoznavanje lokalnega življenja, vendar pa je lahko nekoliko neprirocen za turiste, saj zahteva placevanje v lokalni valuti. Boljša možnost so udobni vlaki za turiste, ki vozijo od letališca do mestnega središca. Opremljeni so s klimo in ponujajo cudovite razglede na okolico, ki jo preckate med vožnjo do mesta. Še ena dobra možnost so taksiji. V številcni zbirki taksijev pred letališcem boste lahko izbirali med modernimi in starodobnimi vozili, ki vas bodo do mesta pripeljali po dokaj ugodnih cenah.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati