Apartmaji Granada

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

112

Apartmaji Granada

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Granada, Španija imajo oceno 4 na 5 na osnovi 91 Rezervirajte apartma od US$78 / noč.

Apartmaji v Granadi – Buticni Studii

Granada je znana po velicastni Alhambri, vendar to kulturno špansko mesto ponuja veliko vec. To rustikalno mesto, ki se nahaja v cudoviti pokrajini Andaluziji, ima bogato preteklost in s svojimi obiskovalci živahno sedanjost. Ponaša se s strastno in mladostno osebnostjo, slikovito zbirko trendovskih barov in popularnimi flamenko lokali. Poleg tega pa ponuja vpogled v globoko ukoreninjeno zgodovino, ki se ponaša z islamskimi barvami in tradicijami, ki so sledile vplivu enaindvajsetega stoletja. Pokrajina, ki obkroža mesto, je spektakularna, obzorje zastirajo alpski vrhovi Sierra Nevade, ki ponujajo slikovito naravno ozadje, ki se poda k mikavnim arhitekturnim uverturam. Granada ponoci zaživi z živahnim utripom. Flamenko bari se napolnijo z ljubitelji kulture, medtem ko so vrhunski bari in klubi polni do jutranjih ur. Spoznajte mesto v enem izmed naših apartmajev v Granadi. Za vas imamo popoln prostor za nastanitev, ne glede na to kakšen je vaš potovalni stil.

Apartmaji v Granadi – Pocitniška stanovanja v Granadi

Pocitniška stanovanja v Granadi

Rezervacija cudovitega prostora za bivanje v Granadi je izredno preprosta, zahvaljujoc slikoviti, tradicionalni španski sceni in neskoncnemu modremu nebu. Zavite ulice so polne umetniških trgovinic in stojnic s spominki, pa tudi luksuznih hotelov, ki razkrivajo nekoliko drugacen pogled na mesto. Za bolj neodvisno bivanje si izberite katerega od številnih apartmajev, ki so razprostrti po mestu, odlicna izbira pa so tudi majhni, intimni penzioni in živahni hostli. Pocitniška stanovanja v Granadi so v stiku s kulturno atmosfero mesta ter ponujajo poglede na ozke ulice, visoke zvonike in vrtince raznolikih cvetlic.

Kultura pitja caja v Granadi

V mestu je prisoten zelo velik mavrski vpliv, zato ni cudno, da so se nekatere izmed njihovih tradicij in kultur ustalile tudi v novodobni Granadi. Mavri so prinesli znacilen slog arhitekture, ki se pojavlja v mestu, tudi kultura pitja caja je povezana z arabskimi tradicijami.

V Granadi boste našli veliko ’teterij’, oziroma cajnic, ki so okrašene z bogatim tekstilom in rustikalnim okrasjem. So popoln prostor za oddih na mehkih blazinah in uživanje v umirjeni atmosferi, ki jo sprošcajo dimne svetilke in luksuzne zavese. Za trenutek boste morda pozabili, da ste v Španiji, saj se boste med mešanico barv in arome pocutili, kot da ste v Maroku.

Najboljši kraj za raziskovanje avtenticnih teterij je cetrt Albayzin. Sprehodite se skozi Calle Caldereria Nueva, eno izmed najbolj popularnih ulic, ki se ponaša z zbirko prijetnih cajnic, ki cakajo na to, da vas odpeljejo iz resnicnega sveta. Ko boste enkrat v cajnici, boste imeli težave pri izbiri caja, saj je na voljo velika izbira eksoticnih cajev, ki zadovoljuje vse razlicne okuse.

Dih Jemajoca Arhitektura in Dizajn – Kaj poceti v Granadi

Apartmaje v Granadi lahko najdete v bližini zgoraj omenjenih obmocij, kar vam omogoca preprost dostop do najbolj priljubljenih mestnih atrakcij.

Privošcite si Tapas na Tradicionalen Nacin

V vecini španskih mest je starodavna tradicija brezplacnega deljenja tapasov s pijaco že skorajda izumrla. Kljub temu boste to tradicijo najbrž še vedno našli v Granadi, delno zaradi velike populacije študentov, ki imajo omejen proracun.

Ce želite tapas izkusiti na tradicionalen nacin, si priskrbite krožnik brezplacnega tapasa, ki ga boste dobili z vsako rundo pijace, potem pa se odpravite na Calle de Elvira ali Calle Navas. Tam lahko najdete veliko avtenticnih tapas barov, ki se nahajajo med tema dvema ulicama in resnicno doživite življenje domacinov. Za dodatno popestritev rezervirajte mizo v popularnem Bodegas Castenada, ki je odprt že mnogo let. Zaradi tradicije, vas bodo ob vsaki rundi pijace pogostili s krožnikom tapasa, kar vas bo gnalo naprej.

Naše apartmaje v Granadi lahko najdete po celotnem mestu, veliko se jih nahaja v okolici teh popularnih tapas tock, ki vas bodo ohranile v središcu kulinaricnega dogajanja.

Kako se znajti v Granadi – Javni Prevoz v Mestu

Dalec najboljši nacin za raziskovanje Granade je peš – vse glavne atrakcije so blizu ena druge, na ta nacin pa se boste resnicno pocutili kot del mesta, saj ga boste spoznali osebno in od blizu. Medtem, ko je vecina mesta položnega, boste morali porabiti nekaj energije, da se boste lahko povzpeli na hrib Alhabra in Albaycin. Za ogled teh hribov raje sedite na enega izmed lokalnih avtobusov, ki cez dan redno vozijo od mestnega jedra do teh glavnih atrakcij. Na vrh hriba vas lahko popelje tudi mini-avtobus, ki vam bo prihranil najtežji del poti.

Avtobusne storitve v Granadi so ugodne, preproste za uporabo in povezujejo pomembne znamenitosti, medtem ko vam skozi okna ponujajo cudovite razglede. Na voljo je tudi ucinkovita železniška povezava, ki vodi do obrobja mesta in bližnjih mest. Ce ste aktivni, lahko najamete kolo in kolesarite skozi mesto, ter se od ene tocke do druge odpeljete kadarkoli želite.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati