Apartmaji Dubrovnik

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

1.018

Apartmaji Dubrovnik

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Dubrovnik, Hrvaška imajo oceno 3.9 na 5 na osnovi 126 Rezervirajte apartma od US$63 / noč.

Apartmaji v Dubrovniku – Nastanitve v Središcu Mesta

Strehe opecnate barve se vzpenjajo nad neverjetno modro vodo, sprehajalne poti v barvi zemlje pa vodijo nazaj v cas – to je Dubrovnik. To staro mesto trdnjav se nahaja na malem obrobju hrvaške obale. Predstavlja branik zgodovine in kulture, ponuja razglede, ki so tako lepi, da so primerni za razglednice in narekuje umirjen nacin življenja. To razgibano staro mesto je mešanica tlakovanih cest, impresivne barocne arhitekture in neskoncnosti žuborenja vode Jadranskega morja. Lahko se povzpnete na starodavne mestne zidove in obcudujete razgled na fascinantne strehe in živahne ulice ali pa se z žicnico odpravite na hribovito pobocje in se pocutite kot kralj na vrhu svojega kraljestva. Nemogoce je, da vas Dubrovnik, s svojimi picerijami, avtenticnimi bari in slikovitimi stavbami, ne bi navdušil. Stopite v preteklost z enim izmed naših stanovanj v Dubrovniku. Na voljo imate veliko izbiro ugodnih stanovanj in buticnih najemov, ki so popolni za vašo nastanitev med raziskovanjem bogate zgodovine mesta.

Pocitniška stanovanja v Dubrovniku

Zgodovinska atmosfera Dubrovnika je popoln prostor za pocitnice - stari zidovi skrivajo odlicne okrepcevalnice in nenavadne muzeje, jadransko morje pa je dom nekaterih najlepših otockov. Dubrovniška pocitniška stanovanja so prav tako slikovita, z neskoncno zbirko šarmantnih penzionov in buticnih hotelov, ki se skrivajo med zavitimi ulicami ter obsežno zbirko ugodnih apartmajev z neverjetnimi razgledi. Ker je mesto precej majhno se boste brez težav sprehodili do vseh znamenitosti in vsakega pocitniškega stanovanja, ki ga izberete.

Kulturne Zanimivosti proti Rustikalnem Ozadju – Kaj poceti v Dubrovniku

V Dubrovniku imamo na voljo vec stanovanj, ki se nahajajo v bližini glavnih znamenitosti mesta in vam omogocajo dostop do središca dogajanja.

Apartmaji v Dubrovniku – Pocitniška stanovanja v Dubrovniku

Otoki na Soncu – Elafitski Otoki Dubrovnika

Tik ob obali Dubrovnika boste našli Elafitske otoke, zbirko rajskih otokov, ki se ponaša z bisernimi, s palmami obdanimi plažami, kristalno modro vodo in tiho, umirjeno atmosfero, ki se je lahko naužijete le v Jadranskem morju.

Med osmimi otoki v tej skupini so naseljeni le trije. Ti trije otoki, s svojimi hribovitimi vasicami in staro tradicijo, privabljajo najvec obiskovalcev. Iz Dubrovniškega pristanišca se lahko odpravite na katerikoli otok, mnogi so vidni iz mestnega obzidja.

Kolocep, znan tudi kot Kalamota, je najmanjši izmed naseljenih otokov in se nahaja tik ob obali Dubrovnika. Ta otok, ki se nahaja najbližje obali, ponuja del raja le nekaj sekund stran od naglice in vrveža starega mestnega jedra.

Poleg je najbolj obiskan otok Lopud, ki na svoje obale vsak dan privabi na stotine obiskovalcev. Tu lahko najdete nekatere izmed najlepših plaž na tem delu obale, ki ponujajo obilico peska in tople, plitke vode.

Zadnji naseljen Elafitski otok je Sipan, Zlati otok, ki je najvecji v skupini in morda tudi najbolj luksuzen. Z vrstami impresivnih dvorcev, ki se dvigajo v bujnem ozadju, je to popoln kraj za prefinjen dnevni izlet.

Razišcite Srce Dubrovnika

Stradun je morda središce Dubrovnika in ulica, na kateri je najvec gnece, vendar so vijugaste ulice tiste, v katerih boste našli pravo osebnost Dubrovnika. Stopite stran od gladke sprehajalne poti iz apnenca in se sprehodite med ulicicami, ki se ponašajo z zbirko fascinantnih trgovin, okusnih družinskih picerij in bari, ki se nahajajo stran od množice turistov.

Dubrovnik lahko resnicno spoznate iz vidika domacina v enem izmed naših stanovanj v Dubrovniku. Na voljo so buticni studii, skriti stran od množic in ugodna stanovanja, ki se nahajajo v središcu dogajanja.

Razišcite Dubrovnik – Kako priti od Letališca do Mestnega Jedra

Dubrovniško letališce se nahaja v bližini mestnega jedra. Celoten del starega jedra je cona za pešce. Ce se boste nastanili v tem delu, se morate zavedati, da vas prevoz ne bo pripeljal tocno do koncnega cilja. Na sreco je osrednja cona za pešce dokaj majhna, kar pomeni, da se vam s prenašanjem prtljage najbrž ne bo treba muciti dolgo.

Dostop do starega mestnega jedra je preprost, hiter in ugoden. Letališki avtobus vozi od letališca do kamnitih vrat na zahodnem vhodu v staro mestno jedro. Avtobusi vozijo na vsakih petnajst minut in nudijo slikovito vožnjo z razgledom na mesto. Poleg tega je na voljo kar nekaj lokalnih avtobusnih storitev, ki vozijo od letališca do starega mestnega jedra. Na svoji poti se veliko ustavljajo, zato morda niso idealna izbira, ce se vam mudi. Ce želite, lahko najamete tudi taksi, ki vas bo peljal do zahodnega ali vzhodnega vhoda v staro mesto jedro – ponovno opozarjamo, da vas ne bo mogel peljati neposredno do vhoda v vaše stanovanje, saj je staro mestno jedro cona za pešce.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati