Apartmaji Dublin

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

27

Apartmaji Dublin

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Dublin, Irska imajo oceno 4 na 5 na osnovi 40 Rezervirajte apartma od US$74 / noč.

Apartmaji v Dublinu – Ugodna Pocitniška Stanovanja

Dublin se ponaša s stoletja starimi stavbami, velicastnimi muzeji in živahno zgodovino, svojim gostom pa ponuja kulturno ekstravaganco, ki jo poživijo prijazni obrazi domacinov. Ceprav morda ni videti tako slikovito kot druga velika evropska mesta, se Dublin zagotovo odkupi s svojo osebnostjo. V mestu boste našli neobicajne kavarne, restavracije in tradicionalne irske bare, ki ponujajo vpogled v kulturo mesta, poleg tega pa so tam tudi sodobne umetniške galerije. Je tudi dom eni izmed najstarejših univerz na svetu, ki ponuja možnosti za raziskovanje ljubiteljem literature. Ce ste ljubitelji nocnega življenja, potem je Dublin mesto za vas. Njegova hedonisticna nocna atmosfera je ena izmed najboljših v Evropi, ponaša se z živahnimi klubi in bari. Spoznajte unikatno osebnost mesta v enem izmed naših apartmajev v Dublinu, ki vam ponujajo odlicno izhodišce za raziskovanje znamenitih tock v mestu.

Pocitniška Stanovanja v Dublinu

Dublin ponuja številna pocitniška stanovanja, od tradicionalnih irskih prenocišc z zajtrkom, do velike zbirke mladostniških in buticnih hotelov. Na mestnih ulicah boste našli številne starodavne stavbe, v katerih so moderna najemniška stanovanja, naši apartmaji v Dublinu pa spadajo med najboljša pocitniška stanovanja v mestu. Ce boste bivali v enem od naših pocitniških stanovanj, boste imeli možnost raziskovanja mesta kot domacin, po celotnem dnevu odkrivanja nenavadnega znacaja Dublina, pa boste imeli na voljo prijeten in udoben prostor za sprostitev.

Guinness in Galerije – Kaj poceti v Dublinu

Vse glavne atrakcije lahko zlahka dosežete iz naših apartmajev v Dublinu, ki se nahajajo po celotnem mestu.

 Apartmaji v Dublinu – Pocitniška Stanovanja v Dublinu

Odkrivanje Dublina – Kako Priti do Mestnega Jedra

Pot z letališca Dublin do središca mesta je preprosta, to vam omogoca Dublin AirCoach, ki vozi na vsakih deset minut. Ce želite spoznati življenje domacinov, se lahko peljete z javnim avtobusom številka 747, ki vozi od letališca do mestnega jedra na približno vsakih petnajst minut.

Manj Znane Poti v Dublinu

Medtem, ko je v Dublinu veliko popularnih atrakcij in znamenitosti, vam manj poznani deli mesta omogocajo odkrivanje resnicne osebnosti mesta. Ni dvoma, da boste med izletom veliko pešacili, zakaj se torej ne bi sprehodili po teh skrivnih stezicah, ki vas bodo popeljale skozi najbolj hrepeneco kulturo Dublina?

Sprehodite se po tleh dvorca Farmleigh, 78 akrov velikega posestva, ki je pripadalo družini Guinness. Danes je za javnost odprt, kadar ni obiskov kraljev in predsednikov, lahko raziskujete urejene vrtove in si ogledate slikovito colnarno. Ce želite, se lahko odpravite na Blessingron Basim, ki je danes dom sprošcenemu parku na obrobju mesta. Pot Kraljevega Kanala vam ponuja prijeten sprehod ob kanalu. Na poti lahko sedete na vlak DART in tako skrajšate, ali podaljšate svoje potovanje.

Na koncu si lahko ogledate še ’Barje Žab’ v Howth-u, kjer se nahajajo neverjetni klifi, ocarljivi svetilniki in neverjetni razgledi nad pristanišce Howth – ce boste imeli sreco, boste ob obali morda opazili celo tjulnje. Po dnevu hoje se lahko namestite in sprostite v enem izmed naših modernih apartmajev v Dublinu.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati