Apartmaji Costa Daurada

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

606

Apartmaji Costa Daurada

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Mesta

Salou 210 Apartmaji
Mont-roig del Camp 81 Apartmaji
Cambrils 59 Apartmaji
Sitges 58 Apartmaji
Miami Platja 42 Apartmaji
Calafat 28 Apartmaji
Calafell 22 Apartmaji
L'Ametlla de Mar 12 Apartmaji

Zanimivosti  

Port aventura 213 Apartmaji
Playa Levante 93 Apartmaji
Playa de Levante 93 Apartmaji
Playa de Vilafortuny 32 Apartmaji
Playa Larga 24 Apartmaji
Playa de Calafell 18 Apartmaji
Cala dels Vienesos 13 Apartmaji
Playa Cristal 13 Apartmaji
Cala de Lenguadetes 11 Apartmaji

Costa Dorada je obalni pas, ki leži južno od Barcelone in kjer se nahajajo nekatere izmed najlepših španskih plaž in kjer boste lahko okusili odlično morsko kuhinji. Obalna letovišča so primerna za počitnice z družino ali s prijatelji. Seveda ne boste pogrešali nočnega življenja, saj jeCosta Dorada, kar se tega tiče, kar živahna.

Če iščete idealen sončni kraj za poletni dopust s prijatelji ali združino, lahko trdimo, da je Costa Dorada med najugodnejšimi možnostmi na izbiro. Plaže južno od Barcelone so svetovno znane, ne samo v Španiji, in se lahko ponašajo s finim peskom, čudovitim Sredozemskim morjem in seveda milim podnebjem.

Cambrils in Ametlla de Mar sta med številnimi letoviščarskimi središči, kjer boste lahko preživeli prijetne in sproščene počitnice na čudovitih peščenih plažah. Svetujemo vam tudi odlične ribje restavracije, kjer boste okusili najboljše katalonske specialitete.

Če se odločite za dopust z družino na Costa Dauradi, ne spreglejte svetovno znanega zabaviščnega parka PortAventura, ki se nahaja le nekaj kilometrov stran. Park PortAventura je pravi kraj za enkratna in razburljiva doživetja in primeren za enodnevni izlet z družino. Če pa potujete s prijatelji invas privlačijo nočni klubi, morate v Salou, živahno letoviščarsko mesto na Costa Dauradi, s številnimi nočnimi lokali in klubi, večina tik ob plaži. Zabava je zagotovljena. To je idealna destinacija, če si želite sprostitve in nočne zabave.

Razlogov za letošnje poletne počitnice na Costa Dauradi je torej kar nekaj. Tu boste našli vse potrebno za sprostitev, zabavo in prijetne počitnice na soncu. Poleg tega, vas vlak v eni uri pripelje do Barcelone. Privoščili si boste lahko enodnevni izlet v velemesto, obiskali vse njegove znamenitosti in se zvečer vrnili v svojo mirno in udobno namestitev, daleč od turistične gužve.

Odpravite se na dopust v mala letoviščarska obalna mesta Costa Daurade, kjer boste našli udobne apartmaje, nedaleč od najlepših plaž.
Naročite se na naše posebne ponudbe