Apartmaji Córdoba

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

60

Apartmaji Córdoba

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Córdoba, Španija imajo oceno 4 na 5 na osnovi 116 Rezervirajte apartma od US$56 / noč.

Apartmaji v Cordobi – Ugodni Buticni Najemi

Cordoba, ki se nahaja v vetrovni, skriti pokrajini Andaluzija je del raja za ljubitelje hrane in kulture. To srednjeveško mesto, ki se ponaša z labirintom starih vinotek, impresivno arhitekturo in zbirko restavracij z okusno hrano, je utelešenje španskega sloga. V središcu Cordobe boste našli Mezquito, velicasten kupolast branik islamske kulture, ki se dviguje iz grobih cest starega mesta. Od tam lahko odtavate v judovsko cetrt in uživate v okusni kavi na slikovitih trgih, pokukate v fascinantne muzeje ali pa se sprostite s pijaco v roki v enem izmed mnogih prijetnih barov. Multikulturni znacaj Cordobe se kaže v tem, da je na vsakem koraku opazna drugacna plat mesta. Vživite se v tradicionalen nacin življenja v enem izmed naših stanovanj v Cordobi, kjer se lahko nastanite v buticnem stanovanju na vijugastih ulicah starega mesta.

Kalejdoskop Kulture – Kaj poceti v Cordobi

Ponujamo številna stanovanja v Cordobi, ki se nahajajo v okolici glavnih znamenitosti, kar vam omogoca, da izkusite vse, kar vam ponuja mesto.

Apartmaji v Cordobi – Pocitniška stanovanja v Cordobi

Življenje Domacinov v Labirintu Cordobe

Cordoba je zaradi svoje stalne mešanice kulture in svoje živahne, strastne osebnosti eno izmed najbolj obiskanih mest v južni Španiji. Na mestnih ulicah boste našli na stotine turistov, ki se sprehajajo vzdolž mavrske arhitekture in kupolastih mošej, poleg tega pa je v mestu na voljo kar nekaj možnosti, da se zlijete v življenje domacinov.

Domacini v Cordobi obedujejo pozno. Resnicno, resnicno pozno. Restavracije so do desete ali enajste ure zvecer polne turistov, po tem, ko se turisti odpravijo v postelje, pa domacini ponovno zavzamejo svoj revir. Okoli polnoci se odpravite v katerokoli restavracijo in odkrili boste vrtinec dogajanja – družine, ki uživajo v lokalnih jedeh, prijatelje, ki se smejijo ob pivu ali dveh in celo starejše prebivalce, ki si izmenjujejo najnovejše govorice.

Cez dan lahko življenje domacinov izkusite na vijugastih ulicah starega mesta. Sprehodite se ob trgih in razišcite slikovita dvorišca lokalnih domacinov. Dvorišca so velik del kulture Cordobe, imajo tudi letno tekmovanje, kjer izbirajo najlepše urejeno dvorišce. Najboljša stran mesta so gostoljubni domacini, ki dvorišca odprejo mimoidocim, kar vam ponuja sencno, mirno tocko za ucenje o bogati in ukoreninjeni tradiciji mesta.

Zaživite kot domacin v enem izmed naših stanovanj v Cordobi, ki so na voljo po celotnem mestu.

Pocitniška stanovanja v Cordobi

Stare, zavite ulice Cordobe so polne šarmantnih penzionov, ki še danes ohranjajo nekaj starinske skrivnostnosti. Poleg impresivnih mavrskih zgradb se nahajajo simpaticni hoteli, ki se ponašajo z živahnimi šopki rož in cvetocimi dvorišci, medtem ko živahni hostli prispevajo k mladostniški energiji mesta. Pocitniška stanovanja v Cordobi zajemajo tudi luksuzne hotele, ki so polni prestižnega stila in pristne španske tradicije in ugodnih mestnih apartmajev, ki zagotavljajo pristno lokalno izkušnjo med bivanjem ob glavnih znamenitostih. Bivanje v Cordobi je ugodno in ponuja unikaten vpogled v kulturne tradicije tega cudovitega španskega mesta.

Potovanje po Mestu – Konji, Kocije in Slikovite Vožnje z Avtobusom

Cordoba sama nima mednarodnega letališca, vendar lahko do mesta na preprost nacin prispete iz Madrida, in sicer z avtobusom ali vlakom. Najhitrejša možnost je hitri vlak, ki povezuje mesti, vendar je vožnja z avtobusom cenejša in bolj slikovita.

Ko ste enkrat v mestu, se ni težko znajti. Najboljši nacin za raziskovanja mesta je peš, kar pomeni, da boste na poti videli cudovito arhitekturo in znamenitosti, poleg tega pa boste lahko uživali v živahnem ozracju mesta. Ce si želite spociti noge, se usedite na lokalni avtobus, ki vozi med vsemi glavnimi atrakcijami in destinacijami izven mesta, ali pa najemite taksi, ki vas bo hitro popeljal iz enega kraja na drugega.

Ce želite resnicno doživeti starodaven slog Cordobe, se lahko vedno odpravite na vožnjo s kocijo na konjsko vprego, ki vas bo popeljala po tlakovanih cestah in vam omogocila spektakularen razgled na imenitno arhitekturo. To ni poceni, je pa odlicen nacin za avtenticno raziskovanje mesta.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati