Apartmaji Bukarešta

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

90

Apartmaji Bukarešta

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Bukarešta, Romunija imajo oceno 4 na 5 na osnovi 87 Rezervirajte apartma od US$32 / noč.

Apartmaji v Bukarešti – Ugodne Nastanitve

Bukarešta je dinamicno mesto, ki je v zadnjih letih resnicno zaživelo. V njej je polno energicnih vibracij, ki se razprostirajo preko komunisticnih stavb in grobih, neurejenih cest, po drugi strani pa je to sprošceno in v primerjavi z drugimi evropskimi prestolnicami, precej mirno mesto. V labirintu ulic boste našli eklekticno zbirko kupolastih ortodoksnih cerkev, moderna, visoka stanovanja in stavbe v najnovejšem slogu. V starem mestnem jedru ozke ulice vozijo mimo trendovskih kavarn, vrhunskih restavracij in živahnih barov, tam se lahko sprehajate skozi velik zelen prostor, ki je poln urejenih vrtov, fontan in skritih kavarn. Danes je Bukarešta trendovska tocka, ki je polna ustvarjalnosti, sloga in neskoncne zaloge novodobnih dobrin, ki so na voljo na vsakem koraku. Razišcite vse, kar ponuja to raznoliko mesto v enem izmed naših stanovanj v Bukarešti. Ne glede na to ali išcete ugodna stanovanja ali buticne najeme, za vašo nastanitev imamo popoln prostor.

Osupljivi Muzeji in Velicastne Cerkve – Kaj poceti v Bukarešti

Naša stanovanja v Bukarešti lahko najdete v bližini vseh vecjih znamenitosti, kar vam omogoca preprost dostop do srca in duše mesta.

Manjši Muzeji v Bukarešti

V Bukarešti je veliko muzejev, ki na ogled ponujajo vse, od lokalne sodobne umetnosti, do vojaških orodij in zgodovine. Med glavnimi muzeji lahko najdete tudi nekatere manjše, manj znane institucije, ki so popolne za doživetje utripa mesta. Muzej de Arta of Frederic Storck je nekdanje bivališce Storck-a in njegove družine. Danes na ogled ponuja romunske kipe, vkljucno z impresivnimi marmornatimi kipi in tlakovanimi ornamenti.

Najstarejši muzej v Bukarešti, muzej Theodor Aman, je najbrž eden izmed manj znanih kulturnih središc. Tukaj se lahko sprehodite med pohištvom in zanimivostmi, ki jih je ustvaril sam Aman. Ljubitelji potovanj boste uživali v Muzeju Hartilor si Catii Vechi ali v Muzeju starih zemljevidov in knjig, ki ima fascinantno zbirko zgodovinskih globusov, slik in zemljevidov, ki si jih lahko ogledate v najvecjem kartografskem muzeju v celotni Evropi.

Znajdite se v zgodovinskem središcu mesta v enem izmed naših stanovanj v Bukarešti. Veliko stanovanj se nahaja v bližini mestnih muzejev.

Apartmaji v Bukarešti – Pocitniška stanovanja v Bukarešti

Najmodernejša Soseska v Bukarešti

Soseska Piata Romana je priljubljena med domacini in turisti, saj ponuja vpogled v moderno središce Bukarešte. Nahaja se v bližini mestnega središca in se ponaša z vrtincem luksuznih buticnih trgovin, ki prodajajo vse, od dizajnerskih oblacil, do modernega pohištva.

To je zelo ustvarjalno obmocje, kar je razvidno tudi iz številnih modernih kavarn, barov in restavracij. Ce želite si lahko ogledate tudi eksperimentalno kuharsko sceno. Obilica mladih prebivalcev daje tej soseski živahno, svežo atmosfero, mnoge široke ulice pa se nahajajo ob neverjetnih dvorcih in ikonicnih stavbah. Oglejte si Garajul Ciclop, galerijo grafitov, ki je poleg tega tudi prodajalna koles ali pa obišcite kavarne, ki so hkrati tudi prodajalne knjig. Poleg tega lahko obišcete tudi številne vrhunske restavracije.

Pocitniška stanovanja v Bukarešti

Romunska prestolnica je polna kulture in sodi med najbolj razvijajoce se evropske destinacije. Med živahnimi ulicami se nahajajo avtenticne okrepcevalnice in številni novi luksuzni hoteli, ki se ponašajo s sodobnim dizajnom. Ostalo ponudbo bukareških prenocišc sestavljajo ugodna pocitniška stanovanja s pogledi na široke bulvarje in stare dele mesta, pa tudi nenavadni hostli in penzioni, ki obkrožajo najvecje znamenitosti. V mestu pa je tudi precej stilskih apartmajev, ki so odlicna alternativa velicastnim hotelom in penzionom v mestu.

Nazaj na Osnove – Prihod v Bukarešto

Bukareško letališce Otopeni leži nedalec stran od središca mesta, kar pomeni, da boste hitro in preprosto prispeli v središce dogajanja. Na voljo je redni avtobus, ki ponuja prevoz od letališca do središca mesta. Ce želite lahko najamete tudi poceni in zabavno vožnjo s taksijem, vendar bodite previdni in se za ceno vedno pogajajte s taksistom, prav tako bodite pozorni na to, da se boste za ceno dogovorili, preden vstopite v avto.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati