Apartmaji Buenos Aires

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

117

Apartmaji Buenos Aires

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Buenos Aires, Argentina imajo oceno 4 na 5 na osnovi 126 Rezervirajte apartma od US$24 / noč.

Apartmaji v Buenos Airesu – Ugodne Nastanitve

Buenos Aires s svojimi barocnimi fasadami in bogato zgodovino spominja na evropska mesta, hkrati pa je vsa okolica prepojena s strastnimi latinskimi vibracijami. Ulice so nabito polne barvitih znamenitosti, prijaznih obrazov in eklekticne mešanice starega in novega. Poleg tega lahko v mestu zacutite pristno življenje, ki vodi mimo lokalnih kavarn, modernih restavracij in ulicnih stojnic, iz katerih se širijo izvrstne dišave. Ni cudno, da ima mesto, v katerem so izumili tango dodaten, brezskrben ritem, ki sovpada z izrazitim latinskim nacinom življenja. Sodobna scena se je v mestu razširila v preteklih letih in v mesto prinaša hedonisticno nocno življenje, možnost za nakup dizajnerskih oblacil in eksperimentalno mešanico kuhinj iz celotnega sveta. Izkusite živahno ozracje v enem izmed naših stanovanj v Buenos Airesu. Za vsako priložnost imamo na voljo kar nekaj ugodnih stanovanj in buticnih najemov.

Apartmaji v Buenos Airesu – Pocitniška stanovanja v Buenos Airesu

Popoln Dan v Buenos Airesu

Zacnite dan z obiskom ene izmed mnogih odprtih tržnic, ki se nahajajo v mestu. Na teh kulturnih, živahnih dogodkih si lahko naberete razlicne doma narejene izdelke in tudi sveže sadje in zelenjavo, ki ju boste lahko zaužili cez dan. Ne pozabite si privošciti niti zajtrka na eni izmed stojnic s toplo hrano.

Po tem se odpravite v park, kjer se lahko za nekaj uric sprostite v družbi prijateljev ali pa si privošcite mate, grenki caj, ki je popularen med domacini. Odpravite se v park Rosedal ali Bosques de Palermo, oba ponujata ogromno zelenih površin, ki so odlicne za sprošcanje. Ce želite dodati svojemu dnevu nekaj ustvarjalnosti, lahko s seboj vzamete kakšen instrument, ali pa se vsaj nastanite v okolici ulicnih glasbenikov in se naužijete živahnega vzdušja.

Ko se boste navelicali sprehajanja v parku, se odpravite na prizorišca žive glasbe, ki se nahajajo ob mestnih ulicah. Koncerti so velik del življenja domacinov v Buenos Airesu, glasbenike boste videli igrati skoraj na vsakem vogalu. Pojdite v bar ali sprošceno kavarno in se naužijte glasbe, ali pa se odpravite v enega izmed nocnih klubov, v katerih nastopajo razlicni DJ-i iz celotnega sveta.

Zakljucite dan v enem izmed naših stanovanj v Buenos Airesu, kjer se lahko naužijete potrebnega spanca, preden ponovno zacnete z naslednjim dnem.

Pokopališca in Koncertne Dvorane – Kaj poceti v Buenos Airesu

Veliko naših stanovanj v Buenos Airesu ponuja razgled na te popularne atrakcije, kar vam ponuja najboljšo nastanitev, ce želite raziskovati središce dogajanja.

Pocitniška stanovanja v Buenos Airesu

V celotni okolici kulturnega središca Buenos Airesa se nahajajo številna pocitniška stanovanja, ki ponujajo vpogled v živahno atmosfero mesta. Luksuzni hoteli ponujajo ugodne namestitve ob rustikalnih ulicah, stare gotske stavbe pa so dom številnih apartmajev, ki nudijo razglede na cudovito oblicje mesta. Pocitniška stanovanja Buenos Airesa so izredno ugodna, udobni hostli in pocitniški studii pa nudijo preprost in hiter dostop do glavnih znamenitosti. Polega tega boste vedno v bližini okusnih avtenticnih restavracij in živahnih barov.

Buenos Aires je od Letališca oddaljen le kratko Vožnjo z Avtobusom

Letališce Ezeiza v Buenos Airesu se nahaja v bližini mestnega središca in ponuja številne možnosti za dostop do mesta. Lahko se peljete z vlakom, ki redno vozi od letališca do avtobusne postaje v središcu mesta, za dostop do svojega koncnega cilja pa boste najbrž morali uporabiti metro ali taksi. Ce želite ugodnejšo rešitev, se lahko peljete z javnim avtobusom, ki vozi od letališca do železniške postaje Monte Grande ali Plaza de Majo. Ce javni prevoz ni za vas, lahko še vedno uporabite taksije ali storitve, ki ponujajo izposojo avtomobilov. Vse to je na voljo na letališcu – samo vprašajte na informacijah.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati