Apartmaji Bruselj

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

118

Apartmaji Bruselj

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

Brussels City 27 Apartmaji
Brussels centre 26 Apartmaji

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Bruselj, Belgija imajo oceno 3.9 na 5 na osnovi 18 Rezervirajte apartma od US$48 / noč.

Apartmaji v Bruslju – Ugodni Pocitniški Najemi

Prestolnica Belgije se ponaša z nenavadno zgodovinsko sceno, ki se oprijema birokratskih pripovedi. Bruselj je od dalec poslovno, moderno središce, v katerem najdemo komunisticne bloke, steklene stavbe in preprost dizajn. Ce boste pogledali malo dlje, boste našli multikulturno mesto, ki se ponaša z bogato osebnostjo, delcki velicastne secesijske arhitekture in srednjeveške zgodovine, ki bi lahko izpodrinila katerokoli drugo evropsko mesto. Grand Place, barvit trg v središcu mesta, gosti uniformirane fasade, izpopolnjene muzeje, živahne kavarne in barvito barsko sceno. Dnevno življenje je polno živahnih ulic, klasicne kulture in vzdušja, ki je vsekakor edinstveno. Doživite armosfero mesta v enem izmed naših apartmajev v Bruslju. Ponujamo vrhunska mestna stanovanja in ugodna najemniška stanovanja.

Nenavadni Kipi in Mešanica Muzejev – Kaj poceti v Bruslju

Za raziskovanje vseh teh znamenitosti in še vec, se nastanite v enem izmed naših apartmajev v Bruslju, ki so na voljo po celotnem mestu.

Nenavadne Znamenitosti v Mestu

Bruselj je morda prestolnica posla, vendar ima poleg tega tudi igrivo stran. Poleg formalnih stavb in na videz neskoncnih vrst pisarn lahko najdete tudi nekaj znamenitosti, ki v mesto prinašajo zabavo. Pred galerijo Royales St. Hubert se nahaja kip macke na kolesu, ki jo je ustvaril Alan Sechas. Tapponuja odlicno možnost za turisticno fotografiranje.

Poleg tega je v mestu prisotna tudi nenavadna obsesija s kipi, ki urinirajo, vkljucno s kipom Manneken Pis – ikono Bruslja. Ko se sprehajate imejte oci na pecljih, še posebej, ce naletite na fontano, saj boste najverjetneje videli bronast kip, iz katerega odteka curek vode.

Ce lulajoci kipi in cudne macke niso vaša stvar, vam bo nasmeh na obraz morda prinesla ljubezen mesta do stripov. V Bruslju je na stotine trgovin, ki so namenjene prodajanju stripov in vsega, kar je povezano z njimi. Poleg tega je v mestu tudi veliko stenskih poslikav, ki so skrite na vijugastih ulicah.

Apartmaji v Bruslju – Pocitniška stanovanja v Bruslju

Pocitniška stanovanja v Bruslju

Bruselj je mešanica industrijskega šarma in arhitekture art noveau sloga, kar se odraža tudi v raznoliki ponudbi pocitniških stanovanj v mestu. Široki bulvarji razkrivajo poglede na velicastne hotele z dodelanimi fasadami. Ugodni luksuzni apartmaji za najem se nahajajo na vsakem vogalu, prostorni hostli pa nudijo preprost dostop do glavnih znamenitosti. Vecina bruseljskih apartmajev se nahaja v zgodovinskih stavbah, ki so polne starodavnih zgodb, vendar pa boste poleg njih našli tudi pocitniška stanovanja v novejših zgradbah, s sofisticiranim stilom in moderno osebnostjo po kateri slovi Bruselj.

Najboljši Nacin za Potovanje po Bruslju

V Bruslju se ni težko znajti, saj je na voljo integriran avtobusni, metro in tramvajski sistem, ki obratuje od zgodnjega jutra do poznega vecera in povezuje vse glavne znamenitosti. Preko linij na daljše razdalje lahko raziskujete tudi širšo okolico. Potovanje s tramvajem je morda najbolj avtenticen nacin za raziskovanje mesta, saj vodi skozi znamenite ulice, na katerih lahko opazujete okoliško življenje, vendar so za raziskovanje mesta odlicni vsi nacini potovanja. Ce morate med casom najvecje gnece na cilj prispeti hitro, uporabite metro, vendar imejte v mislih, da so ob tem casu vsi transportni objekti polni lokalnih prebivalcev. Za olajšano potovanje si lahko priskrbite transportno kartico, ki jo lahko uporabljate na tramvaju, avtobusu in metroju, kar pomeni, da si lahko premislite tudi v zadnjem trenutku.

Poleg standardnih nacinov prevoza je Bruselj znan tudi po svoji edinstveni poti, ki je namenjena le kotalkarjem. V poletnih mesecih je, na ljubo kotalkarjem, po 19. uri cesta za promet zaprta.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati