Apartmaji Berlin

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

182

Apartmaji Berlin

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

O2 World 27 Apartmaji
Checkpoint Charlie 11 Apartmaji
Museumsinsel 8 Apartmaji
Potsdamer Platz 5 Apartmaji
Fernsehturm 4 Apartmaji
Alexanderplatz 1 Apartma
Olympiastadion 1 Apartma

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Berlin, Nemčija imajo oceno 4 na 5 na osnovi 1289 Rezervirajte apartma od US$61 / noč.

Apartmaji v Berlinu – Najboljši kraji za preživljanje pocitnic

Berlin je mesto, ki se ponaša z raznoliko umetnostjo, navdušujoco kulturno sceno ter arhitekturo komunizma in sodobnega casa. Turiste navdušuje s svojo ponudbo nocnega življenja, bar in restavracijami, mnogimi zgodovinskimi spomeniki in unikatnimi umetniškimi deli. Vsak obiskovalec bo v Berlinu našel nekaj za svoj okus, ne glede na to ali se želi pouciti o njegovi bogati zgodovini, si ogledati razstavo v Galeriji vzhodnega dela ali pa se želi le sprostiti in uživati.Ne glede na to, kako nameravate preživeti svoj cas v Berlinu, imamo za vas seznam prostornih stanovanj, apartmajev za krajši najem in drugih pocitniških domov, med katerimi boste zagotovo našli pravega za vas. Razišcite seznam apartmajev ter poišcite tistega, ki vam najbolj ustreza.

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati:

Ne odlašajte ter obišcite našo stran in poišcite svoje pocitniško domovanje, iz katerega se boste podajali po Berlinu!

Apartmaji v Berlinu - Pocitniška stanovanja v Berlinu

Prihod v Berlin

Berlin Schonefeld Airport je glavno letališce Berlina in glavno transportno središce. Nahaja se na obrobju Berlina in je izredno dobro povezan z mestnim središcem, preko razlicnih transportnih poti. V mesto se tako lahko podate s Sconefeld vlakom, ki letališce povezuje tudi z bolj oddaljenimi okrožji Berlina. Do mesta vozi tudi nadzemni S-Bahn ter redne avtobusne linije. Vsake pol ure iz letališca odpelje tudi letališki vlak, ki povezuje Berlin-Charlottenberg. Lahko pa se odlocite tudi za katerega od mnogih taksijev, ki so parkirani pri izhodu iz terminala.

Novo, vecje letališce Airport Berlin Brandenburg je trenutno v fazi gradnje ter bo prevzelo vlogo glavnega letališca, ko bo to mogoce.

Turisti lahko v mesto prispejo tudi z vlakom iz sosednjih držav, saj so linije redne, vlaki pa izredno hitri.

Transport znotraj Berlina

Berlin ima izjemno ucinkovit javni prevoz, ki sestoji iz avtobusov, vlakov ter metrojev. S-Bahn, mestni železniški promet je zanesljiv in hiter, ter povezuje center mesta z širšim delom ter tudi drugimi deli Nemcije. Metro sistem je en izmed najboljših v Evropi, ter omogoca prihod do znamenitosti iz vseh delov mesta in tudi iz bolj oddaljenih predelov.

Pocitniška stanovanja v Berlinu

Poleg številnih kulturnih središc in neskoncne zbirke zgodovinskih spomenikov, se v Berlinu nahajajo pocitniška stanovanja, ki ponujajo unikaten vpogled v mestno življenje. Zahvaljujoc živahnemu nocnemu življenju boste v mestu našli številne stilske hostle, ki so odlicna izbira za mlajše obiskovalce, pa tudi mnoge ugodne buticne hotele, ki se nahajajo v bližini glavnih znamenitosti. Ne glede na to, kakšen oddih želite, boste brez težav našli pocitniško stanovanje za svoje želje, pa naj si bo to glamurozni vrhunski hotel v središcu mesta, lokalni hostel z živahno mladostniško energijo, ali pa apartma, ki omogoca preprost dostop do mestnih znamenitosti.

Spoznajte pristni Berlin

Berlin ima nešteto skritih kotickov, ki jih turisti mnogokrat spregledajo, med njimi tudi tržnico. Sprehodite se do Markthalle 9 v Kreuzbergu, kjer vsak teden poteka tradicionalna tržnica z lokalnimi izdelki. Ali pa se odpravite na Weltrestaurant Markthalle ter si privošcite zrezek in pivo. Mesto se lahko pohvali tudi z neštetimi majhnimi pivovarnami, ki so se zacele širiti v zadnjem casu. Med njimi vam priporocamo ogled Eschebraeu. Ce išcete zabavo in pridih mestnega življenja se odpravite na druženje z domacini v Spreepark, stari zabavišcni park, ki vas bo navdušil s pristnim smehom in raznolikimi barvami.

Preplešite noc – Nocno življenje v Berlinu

Berlin slovi po svojem živahnem nocnem življenju. Ni nenavadno, da se Berlinci odpravijo na »eno« pivo v petek popoldne, a se nato domov vrnejo komaj v soboto popoldan. Na sreco obstaja veliko krajev, kjer se jim lahko pridružite ali pa vsaj opazujete kako se zabavajo. Že prej omenjeni Hackesche Hofe je odlicen kraj za nekaj pijac v sprošcenem okolju, Kollwitz pa slovi po svojih neštetih kavarnah, restavracijah in barih.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati