Apartmaji Beograd

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

114

Apartmaji Beograd

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Beograd, Srbija imajo oceno 4.1 na 5 na osnovi 86 Rezervirajte apartma od US$41 / noč.

Apartmaji v Beogradu – Ugodne Nastanitve

Beograd je mesto s tragicno preteklostjo in ranami, ki so del mestnih ulic. To je odlocno središce z otožnim karakterjem, kar pa ne pomeni, da je vse pogubljeno in malodušno. Pravzaprav so se v zadnjih letih v Beogradu dogajale velike spremembe, ki so mesto povzdignile v kulturno, trendovsko središce vzhodne Evrope. Nahaja se ob reki Donavi in se ponaša z eklekticno zbirko atrakcij in znamenitosti. V osrcju boste našli Kalemagdansko trdnjavo, ki je obkrožena s cono za pešce, ki je polna barov in restavracij. Poleg tega boste opazili tudi množico muzejev in galerij, ki se nahajajo ob stari osmanski arhitekturi in zbirki novejših stavb. Beograd je danes eno izmed evropskih mest, v katerem se dogaja najvec, vse to pa lahko doživite v enem izmed naših stanovanj v Beogradu. Ponujamo velik nabor ugodnih pocitniških najemov in buticnih stanovanj v mestnem jedru.

Trdnjave in Fascinantna Zgodovina – Kaj poceti v Beogradu

Preglejte našo zbirko stanovanj v Beogradu in najdite popoln prostor za nastanitev v središcu akcije.

Apartmaji v Beogradu – Pocitniška stanovanja v Beogradu

Bodite Domacin v Beogradu

V Beogradu je veliko atrakcij, ki privabljajo turiste, poleg tega pa je to tudi zelo skromno mesto s prijateljskim, lokalnim pridihom. Pocutite se kot domacin v mestu in se sprehodite med mnogimi tržnicami – zunanjimi in notranjimi – in preucite stojnice svežega sadja, zelenjave in doma narejenih spominkov. Ce želite mesto raziskovati kot domacin, najemite kolo in se peljite mimo glavnih atrakcij, se izgubite v malih stranskih ulicah in uživajte v stvareh iz drugacne perspektive. Obmocja, ki obdajajo reko Savo, so odlicna za kolesarjenja, na voljo je veliko mostov za preckanje reke, ki ponujajo spektakularne razglede na mesto. V mestu je urejena tudi nova Beograjska kolesarska pot, ki obkroža jezero Ada in v urbaniziranem mestnem jedru ponuja delcek narave.

Z našo zbirko apartmajev v Beogradu boste lahko izkusili življenje domacina v mestu.

Pocitniška stanovanja v Beogradu

Pocitniška stanovanja v Beogradu se razvijajo prav tako hitro kot mesto samo. Glavno mesto Srbije je živahna prestolnica nocnega življenja in kulture, ki zadnja leto mocno pridobiva na prepoznavnosti. Hoteli v mestu se skladajo s ponudbo novejših galerij ter nudijo luksuzno a ugodno ponudbo prenocišc, ob bok pa se jim postavljajo tudi številni hostli, ki so odlicna izbira za uživanje v mladostniški energiji mesta. Poleg teh je v mestu tudi precej apartmajev in pocitniških studiev, ki gostom omogocajo, da mesto spoznajo iz perspektive domacinov.

V Beogradu – Po Mestu in njegovi Okolici

Beograjsko letališce Nikola Tesle se nahaja 20 km izven mestnega jedra, kar vam bo vzelo približno 30 minut z avtom ali 45 minut z avtobusom. Od letališca lahko do središca mesta pridete na vec nacinov, med katerimi so nekateri ugodnejši od drugih.

Med letališcem, glavno železniško postajo in mestnim jedrom redno vozi minibus. Vožnja z njim ponuja odlicno vizualno predstavitev mesta, to pa je tudi ena izmed najugodnejših možnosti za prihod v mesto. Ce želite hitro vožnjo do želenega cilja, lahko uporabite taksije, ki cakajo pred terminali. V mesto lahko, preko mednarodne železniške povezave, prispete tudi iz drugih držav.

V Beogradu se ni težko znajti, saj ponuja širok nabor javnih transportnih storitev. Redni avtobusi povezujejo glavne atrakcije, poleg tega pa je na voljo tudi nocna avtobusna storitev, ki vas bo varno popeljala do vašega stanovanja, po tem, ko boste uživali v nocnem življenju mesta. Ce boste javni prevoz uporabljali pogosto, se vam splaca priskrbeti BusPlus kartico, ki vam bo prihranila nekaj casa in denarja. Poleg tega vedno obstaja tudi možnost za pešacenje. Znamenitosti se nahajajo v bližini ena druge, kar vam ponuja možnost, da pocasi razišcete vse, kar vam ponuja mesto.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati