Apartmaji Benetke

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

477

Apartmaji Benetke

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

Ponte di Rialto 277 Apartmaji
Piazza San Marco 219 Apartmaji
Casinò di Venezia 184 Apartmaji
L'arsenale 151 Apartmaji
Piazzale Roma 46 Apartmaji
Ponte dei Sospiri 17 Apartmaji

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Benetke, Italija imajo oceno 4.1 na 5 na osnovi 984 Rezervirajte apartma od US$110 / noč.

Stanovanja v Benetkah – Najboljši Pocitniški Najemi

Odpravite se nazaj v cas med vetrovnimi kanali in ozkimi ulicami Benetk, pokukajte v aromaticne pekarne slašcic ali trgovine z drobnarijami, ki so polne cudovitih mask in se odpravite v intimne bare, ki ponujajo italijanske specialitete. Mesto je polno zapletenega šarma, ki izhaja iz casov aristokratske elite in svetovno znane rokodelske umetnosti. S klasicno gondolo se lahko odpeljete po omrežju kanalov ter ob tem opazujete barocno arhitekturo in koticke, ki so znacilni za to mesto. Ne glede na to, katero zgodbo želite odkriti, ali se zanimate za prostorna stanovanja z razgledom na kanale, najemate stanovanje za kratkorocen najem na tlakovanih ulicah starega mesta ali pa želite buticno stanovanje, ki stoji ob velicastni arhitekturi. Oglejte si našo zbirko nepremicnin v Benetkah in odkrijte popoln prostor za vašo nastanitev.

Mostovi in Bazilike – Kaj poceti v Benetkah

Ce želite najeti ugodno stanovanje v Benetkah, preglejte našo zbirko studiev in stanovanj, ki so na voljo za najem po celotnem mestu, vkljucno s kraji, ki so navedeni zgoraj.

Pocitniška stanovanja v Benetkah

Hoteli ob kanalih so zagotovo najbolj priljubljen kraj prenocevanja v Benetkah, kamor se zgrinjajo turisti v želji, da bi se vrnili v preteklost in izkusili nov, pravljicen svet. Pocitniška stanovanja v Benetkah so prav tako šarmantna, z visokimi, rustikalnimi hoteli, ki se dvigajo nad vodo in simpaticnimi penzioni, s pristnim italijanskim vzdušjem preteklosti. V tem carobnem mestu bo vsak našel nekaj zase, ne glede na to ali želite bivati v ugodnem in stilskem pocitniškem domu ali luksuznem hostlu, ki je prijeten za oci in denarnico.

Stanovanja v Benetkah - Pocitniška stanovanja v Benetkah

Edinstvene Obrtniške Dejavnosti v Benetkah

Poleg glavnih turisticnih atrakcij, je v Benetkah tudi ogromno enkratnih življenjskih priložnosti, ki jih morate doživeti. Te vkljucujejo ples v maskah v enem od Palazoov ali pa sodelovanje v kuharskih tecajih pri znanih italijanskih kuharskih mojstrih. Ljubitelji umetnosti in kulture bodo v tem mestu prišli na svoj racun z izletom na bližnja otoka Burano in Murano, kjer bodo lahko izvedeli vec o lokalni obrti pihanja stekla.

Pridite v Benetke v Stilu

Benetkam v glavnem služi Letališce Marco Polo, ki je od Benetk oddaljeno 12km. Letališce Saan Giuseppe je manjše in leži 30km od mestnega jedra, pogosto pa se ga poslužujejo nizko-cenovni letalski ponudniki.

Obe letališci ponujata dobre povezave do centra Benetk. Na voljo so redni, zanesljivi avtobusi, ki povezujejo avtobusno postajo Piazzale Roma in Mestre. Poleg tega je na voljo tudi hiter trajekt, ki vozi od letališca Marco Polo do osrcja Benetk.

Ker so Benetke obkrožene z vodo, jih lahko dosežemo z ladjami. Na voljo so trajekti, ki redno vozijo iz okoliških držav, vkljucno z Grcijo, Hrvaško in Slovenijo.

Vodni taksiji in Gondole – Kako se znajti v Benetkah

Benetke so edinstveno mesto, ki ima le nekaj zemeljskih prevoznih sredstev. Glaven nacin transporta, za potovanje po mestu, so vodni taksiji oziroma vodni avtobusi, ki plujejo skozi kanale. Po mestu so razporejene številne linije, poti in postaje, ki povezujejo vse vecje tocke interesa in okoliške otoke.

Ce želite potovati na bolj klasicen nacin, se odlocite za vožnjo z gondolo, ki zagotavlja veliko bolj intimno izkušnjo, vendar je nekoliko dražja od ostalega javnega prevoza.

Velika vecina znamenitosti v Benetkah se nahaja v bližini drugih znamenitosti, zato priporocamo, da ulice prehodite na lastnih nogah – to je odlicen nacin za to, da resnicno spoznate to starodavno mesto in njegove skrite zaklade.

Živite kot domacin v manj znanem delu Benetk

Ce želite raziskati Benetke kot domacin, se morate izgubiti v vijugastih ulicah in pokukati v ljubke trgovinice in intimne bare. Ob torkih se odpravite do Quattro Fontane na lokalno tržnico, na kateri lahko kupite vse vrste dobrin, od oblacil in cevljev, do hrane in pripomockov za dom. Sprehodite se skozi manj znani soseski, kot sta Canneregio in Castello, kjer se v parkih igrajo otroci, starejši Benecani pa nadoknadijo zamujene govorice. Market Rialto obišcite preden se tja odpravijo množice ljudi in izberite najboljše ribe ter sveže nabrano zelenjavo.

Ce želite v Benetkah živeti kot domacin, najemite enega izmed naših buticnih stanovanj, ki se nahajajo v manj znanih delih mesta.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati