Apartmaji Barcelona

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

219

Apartmaji Barcelona

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

Fira de Barcelona 20 Apartmaji
Palau Sant Jordi 18 Apartmaji
Las Ramblas 11 Apartmaji
Camp Nou 10 Apartmaji
Casa Batlló 9 Apartmaji
Sagrada Familia 7 Apartmaji
Plaza Real 4 Apartmaji
Parque Güell 2 Apartmaji
La Boqueria 1 Apartma

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Barcelona, Španija imajo oceno 4.2 na 5 na osnovi 935 Rezervirajte apartma od US$58 / noč.

Apartmaji v Barceloni – Najboljše možno prenocišce

Barcelona je pravljicno mesto, znano po pripovedih, ki so prepletene z bogato kulturno dedišcino, raznoliko umetniško sceno, okusnimi tockami za ljubitelje kulinarike in seveda z velicastnimi arhitekturnimi mojstrovinami, ki jih je ustvaril Antoni Gaudi. Mesto je polno skritih, nenavadnih kotickov med katere spadajo zanimivi, preprosti in slikoviti prizori, vsak od njih pa obiskovalcem ponuja nekaj drugacnega – pa naj bodo to moderni tapas bari v El Born-u, vijugasti prehodi Gothic Quarter-ja ali barviti ulicni nastopi na ulici La Rambla. Imamo pester nabor apartmajev v Barceloni, od prostornih stanovanj z razgledom na morje, do manjših, kratkorocnih najemov. Pokrivamo vse baze, ki so primerne za popolne pocitnice, buticna stanovanja v srcu Gothic Quarter-ja ali poceni studijska stanovanja v modernem okrožju El Born. Preglejte zbirko naših nastanitev in odkrijte prostor, ki bo najbolj primeren za nastanitev med vašim potovanjem.

Velicastna Arhitektura in Klasicna Kultura - Kaj poceti v Barceloni

Only aparments ima velik nabor ugodnih, luksuznih, udobnih stanovanj v celotni Barceloni in v bližini zgoraj omenjenih obmocij.

Apartmaji v Barceloni - Pocitniška stanovanja v Barceloni

Pridite in Raziskujte – Kako se znajti v Barceloni

El Prat Airport se nahaja 12km JZ od Barcelone in ponuja razlicne možnosti prevoza, ki vodijo do mestnega jedra. Iz letališca avtobusa, A1 ali A2, vozita do Plaza España in Plaza Cataluña. Lahko greste v enega od številnih taksijev, ki se nahajajo pred letališcem, tako boste v 10 do 15 minutah prispeli do centra. Ce želite, greste lahko v mesto z vlakom, ki na vsake pol ure vozi od letališca do Barcelona Sants Station. Od tam obstajajo dobre povezave do drugih delov mesta, ki jih lahko dosežete preko obširnega metro sistema, ki je preprost za uporabo.

Do Barcelone lahko prispete tudi iz drugih Španskih in Francoskih mest in sicer preko obširnih in zanesljivih med-državnih železniških povezav. Najvec prog se zakljuci v Barcelona Sants, kjer lahko na druge konce mesta potujete z metrojem, avtobusom ali taksijem.

V Barceloni se ni težko znajti. Ima široko omrežje metro postaj, ki so razporejene po mestu in povezujejo glavne tocke interesa. Poleg tega so na voljo tudi razlicni avtobusi in tramvaji, ki vozijo vzdolž Diagonale do drugih delov mesta ter ucinkovite železniške povezave.

Bodite Domacin v Barceloni

Preživite popoldne v Parc de la Ciutadella, sprehodite se skozi bujno rastlinje in se med tem ustavite na pikniku. Po tem razišcite ribolovna obmocja Barceloneta, ki ponujajo pristno atmosfero in širok nabor restavracij z morsko hrano. Obišcite obetavno obmocje Poble Nou, ki se ponaša z eklekticnim izborom dizajnerskih kavarn, ki jih obiskujejo moderni domacini in mladi prebivalci Barcelone. Ponoci se lahko potuhnete v vijugaste ulice Gothic Quarter-ja in El Born-a ter uživajte v lokalnem kozarcu ali dveh cava, v enem izmed mnogih preprostih cava barov. Na teh obmocjih ponujamo stanovanja, ki so na voljo za kratkorocen najem.

Pocitniška stanovanja v Barceloni

Z raznolikostjo, ki sega od nenavadnih penzionov, skritih ob ozkih ulicah Gotske cetrti, do razkošnih hotelov ob pristanišcu, je svet pocitniških stanovanj v Barceloni zagotovo izredno nenavaden. Ne glede na to, ali išcete kratkotrajni najem v središcu urbanega dogajanja, luksuzni apartma v bližini plaže ali starinsko sobo v zgodovinski cetrti, vas Barcelona ne bo razocarala. Enako kot odlicna lokalna hrana, kultura in umetniška scena v Barceloni, se tudi pocitniška stanovanja ponašajo s presežki v ponudbi, zasnovi in stilu.

Soncite se in Dremajte – Pojdite na Plažo v Barceloni

Barcelona je ena izmed anomalij, saj je ena izmed redkih Evropskih prestolnic, ki se lahko pohvali z velicastnim razponom obale, ki se nahaja tik ob njenih kulturnih znamenitostih. Je popoln prostor za vpijanje Španskega sonca, za uživanje v mojitu ali dveh med opazovanjem soncnega zahoda in za preživljanje nedeljskih popoldnevov z dobrimi prijatelji, ob dobri hrani.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati