Apartmaji Atene

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

196

Apartmaji Atene

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Atene, Grčija imajo oceno 4 na 5 na osnovi 435 Rezervirajte apartma od US$34 / noč.

Apartmaji v Atenah – Najboljši Pocitniški Najemi

Atene se vzpenjajo iz preteklosti in oznacujejo zacetek cloveške civilizacije. Na ogled ponujajo pradavne relikvije, ki so svet naredile takšen, kot je danes. So tudi mesto sprememb in niso le mesto, ki je prežeto z zgodovino, miti in legendami. Atene so zelo obetavne, v njih najdemo raznoliko umetniško in kulturno sceno, po drugi strani pa so dobro umešcene tudi v moderni svet. Kozmopolitanska prenovitev mesta se ponaša z mnogimi modernimi kavarnami in trgovinami, moderno restavracijsko kulturo in visoko-tehnološkimi stavbami. Vse to se nahaja v senci velikih pradavnih spomenikov, ki nad mestom bdijo kot varuhi. V enem izmed naših stanovanj v Atenah se naužijte vsega, kar ponujata obe strani mesta. Preglejte zbirko buticnih pocitniških najemov in ugodnih stanovanj z izjemnimi razgledi na starodavno mesto.

Starodaven Svet v Sedanjosti – Kaj poceti v Atenah

Naša stanovanja v Atenah se nahajajo v okolici vseh omenjenih spomenikov in omogocajo dostop do vseh glavnih znamenitosti.

Pocitniška stanovanja v Atenah

Atene so zagotovo prostor, kjer so se zacele starodavne civilizacije in še ponujajo tisocletja stare zgodbe, ki navdušujejo obiskovalce. Ceprav so znamenitosti izredno stare, pa so pocitniška stanovanja vecinoma dokaj moderna in luksuzna. Pod akropolo se dvigajo buticni hoteli, polni sodobnih umetnin in novih prostorov, nenavadni penzioni pa so skriti v starih predelih mesta. Poleg njih se nahajajo hostli, ki so posebno primerni za mlajše obiskovalce, ki v Atenah uživajo v trendi barih in živahnem nocnem življenju, pa tudi apartmaji, ki ponujajo odlicno izhodišce za odkrivanje lokalnega nacina življenja.

Apartmaji v Atenah - Cazare în Atena

Vijugaste Ulice in Razpršeni Trgi – Soseske Aten

Atene so sestavljene iz razlicnih sosesk, izmed katerih vsaka ponuja dom svoji osebnosti in nacinu preživljanja casa. Plaka je soseska z najvec gnece, ki se nahaja v senci Akropole. Ponaša se z ulicami, podobnimi labirintom, ki so polne ljubkih kavarn, nenavadnih trgovin ter barvitih, neoklasicisticnih hiš. Potem je tu še Monastiraki, soseska, ki leži na robovih Rimskega foruma in cez teden gosti odprte tržnice. V Monastirakiju boste, obkroženi z impresivno arhitekturo in mnogimi trgovinami, lahko pokukali v preteklost in sedanjost Aten.

Soseska Psirri je bila v preteklosti neplodna pokrajina, ki je ostala pozabljena zaradi bolj popularnih delov mesta. Danes je to živahno okrožje, ki oživi ponoci. Tukaj boste našli veliko modernih nocnih klubov, galerij in restavracij, ki so razporejene po ulicah ter ponujajo urbani šarm, ki ga je težko najti kjerkoli drugje. Poleg tega je v mestu še komercialno središce, kozmopolitanska soseska Aten, ki je bila pred kratkim prenovljena in spremenjena v cono za pešce. To je sticišce dejavnosti, kjer se nahajajo nenavadne galerije, anticni muzeji, stara arhitektura in moderne restavracije.

Zato, da se lahko resnicno vživite v atmosfero mesta, so naša stanovanja v Atenah na voljo na vseh omenjenih podrocjih.

Prihod v Atene – Od Letališca do Mestnega Jedra

Mednarodno Atensko letališce Eleftherios Venizelos se nahaja v bližini mestnega jedra, kar vam omogoca, da se hitro podate v središce akcije. Lahko se peljete z metrojem, ki vas bo popeljal na trg Syntagma ali sosesko Monastiraki, ali pa se udeležite vožnje z ekspresnim avtobusom, ki redno vozi med letališcem in trgom Syntagma.

Poleg tega je pred terminali vedno tudi precej taksijev, ki vas lahko do vaše destinacije pripeljejo hitro in relativno ugodno. Od letališca lahko do Aten pridete celo peš in ob tem obcudujete nekatere znamenitosti, ki se nahajajo ob poti. To pa morda ni najboljši nacin, ce imate s seboj veliko prtljage.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati