Apartmaji Amsterdam

#OnlyBeFrom več kot 20.000 destinacij

119

Apartmaji Amsterdam

urejeno po:
Popularnost
Cena
Ocena
Razdalja od centra
Velikost
Sobe

Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

Zanimivosti  

Leidseplein 11 Apartmaji
Rijksmuseum 9 Apartmaji
Dam Square 7 Apartmaji
Van Gogh Museum 6 Apartmaji
Anne Frank House 6 Apartmaji
Flower Market 3 Apartmaji
Vondelpark 3 Apartmaji
De Wallen 1 Apartma

Najnovejši komentarji

Naši apartmaji Amsterdam, Nizozemska imajo oceno 4.1 na 5 na osnovi 369 Rezervirajte apartma od US$118 / noč.

Apartmaji v Amsterdamu – Buticni studii v centru

Amsterdam je mesto, ki turiste osvoji s svojim pristnim, sprošcenim domacim vzdušjem, z zbirko majhnih ulicic, visokimi, ozkimi stavbami in številnimi simpaticnimi mostovi, ki povezujejo nasprotna bregova mesta. Ko se boste sprehajali po mestu, med modernimi kavarnami in buticnimi trgovinami, boste hitro dobili obcutek, da ste se vrnili v preteklost, v cas ko je bil svet poln majhnih trgovinic in nasmejanih obrazov. Amsterdam je tudi mesto umetnikov, s številnimi galerijami, umetniškimi studii in muzeji. Pridružiti se domacinom med kolesarsko vožnjo vzdolž tramvajskih linij, zavijte v labirint malih ulic in poskusite preckati vse mostove v mestu. Po tem se spocijte v mirni atmosferi svojega apartmaja, naj si bo cenovno ugoden blokovski apartma ali buticni pocitniški dom v središcu dogajanja.

Apartmaji v Amsterdamu - Pocitniška stanovanja v Amsterdamu

Najboljši okoliši Amsterdama

Tako kot vecina vecjih mest, je tudi Amsterdam sestavljen iz številnih okrožji, od katerih ima vsak svojo osebnost in znacilen utrip. Tam je 9-Straatjes, majhen del v centru, ki se lahko pohvali s številnimi ozkimi ulicami, prijetnimi trgovinicami in majhnimi lokali. Center je podobno okrožje ter najbolj živahen del mesta. Ima muzeje, živahne bare in najboljše lokalne trgovine, ki so velik hit med turisti in domacini. Nato je tam še De Pijp, ki je po videzu podoben 9-Straatjes, vendar pa se v njem zadržuje manj turistov. Tam boste našli veliko tržnic in lokalnih trgovinic. Jordaan je en izmed najbolj priljubljenih okrožij v mestu, saj se tu zadržujejo umetnik, kreativna mladina ter ljubitelji alternativnih lokalov in ulicne umetnosti. NDSM-Werf je podoben Jordaanu in je izredno priljubljen med študenti, umetniki in glasbeniki. Tam je še Oud-Zuid, najdražji del mesta, ki je prava izbira za tiste, ki si želite okusiti bogastvo in prestiž v Amsterdamu.

Ne glede na to katero okrožje boste izbrali, imamo odlicno izbiro apartmajev za vse vaše želje.

Pivo in kolesa – Stvari, ki jih lahko pocnete v Amsterdamu

Naša selekcija apartmajev je zastavljena tako, da boste preprosto našli apartma v vsakem predelu mesta.

Pocitniška stanovanja v Amsterdamu

Pocitniška stanovanja v Amsterdamu so prav tako raznolika kot mesto samo. Od hostlov, ki se nahajajo v starih tradicionalnih hišicah ob kanalu in udobnih garni hotelov s posebnim nizozemskim šarmom in pridihom kulture, do luksuznih hotelov, ki se skrivajo ob zavitih ulicah – pocitniška stanovanja v Amsterdamu bodo brez težav izpolnila vsako željo. Poleg ugodnih prestižnih hotelov in zgodovinskih penzionov, ki se ponašajo z urbanim šarmom, boste v mestu našli tudi številne ugodne apartmaje, ki so postavljeni v bližini glavnih znamenitosti ter nudijo številne možnosti za raziskovanje mesta.

Potovanje v Amsterdam in po Amsterdamu

Letališce Schipol Amsterdam se nahaja precej blizu mestnega središca ter ima zelo dobre transportne povezave z mestnim središcem. Najhitrejša oblika prevoza iz letališca je zagotovo vožnja z vlakom, ki bo trajala približno 20 minut. Druga možnost prevoza so tudi avtobusi, ki potujejo letališce z razlicnimi deli mesta. Poleg teh lahko pred letališcem najdete tudi številne taksije ter si zagotovite hiter in ugoden prevoz do poljubne destinacije.

Številni obiskovalci lahko Amsterdam dosežete preko meddržavnih transportnih poti, ki Nizozemsko prestolnico povezujejo s številnimi mesti Evrope.

Amsterdam ima obsežen javni prevoz, ki vsebuje tramvaje, ki potekajo cez celotno mesto, številne avtobusne linije ter obsežne in ucinkovite železniške povezave, ki potekajo od mesta do bližnjih mest. Zahvaljujoc vodnim kanalom, Amsterdam ponuja tudi številne vodne povezave. Še vedno pa je najboljši nacin prevoza kolo, ki je tudi najbolj priljubljeno prevozno sredstvo med domacini.

Naročite se na naše posebne ponudbe
Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati