Stay the Only Way

Apartmaji Barcelona

Takojšnja rezervacija
Pomoč uporabnikom 24 ur/dan
Zajamčena najnižja cena
Rezervirajte zdaj, plačajte kasneje

RAMBLAS RAVAL 4

Področje: - El Raval

RAMBLAS RAVAL 4

7x - 2 spal - 95 m²

3

[8.4]

Od / na noč

110,00

BUBO BORN IV

Področje: - Gòtic

BUBO BORN IV

4x - 1 spal - 50 m²

[0.0]

Od / na noč

50,00

RAMBLAS 2

Področje: - El Raval

RAMBLAS 2

7x - 2 spal - 95 m²

2

[8.0]

Od / na noč

110,00

RAMBLAS RAVAL 3

Področje: - El Raval

RAMBLAS RAVAL 3

7x - 2 spal - 95 m²

1

[8.0]

Od / na noč

100,00

RAMBLAS V

Področje: - El Raval

RAMBLAS V

7x - 2 spal - 95 m²

2

[8.1]

Od / na noč

110,00

Glej 1297 apartmajev v Barcelona
Zanimivosti
Prevozi

Zadnji komentarji

[9.00]

MUSEU PICASSO 3

Apartma je na dobri lokaciji.

[9.60]

MERCAT ANTONI A

Big, clean apartment with nice equipment and comfortable beds.

[9.60]

RAVAL HOME

Well-equipped apartment above the beautiful Rambla del Raval. Reliable kontakt person.

[9.60]

AZULETE

Superb central location, silent building, good public transport connections

[10.00]

LOFT GUINARDO

Nice place, nice owner

[8.80]

BARCELONA HOUSE

Spent a couple of nights here with a group of friends (all aged 50+). We had a great time. There was plenty of room, and the apartment was clean with 3 bathrooms (very useful for avoiding queues). The location is a little off the tourist main bits, but not far - you can walk to Sagrada Familia in less than 15 minutes, or take the very close Metro. Probably not suitable for romantic weekend - is a bit dark, and overlooking offices, down a side alley. I wouldn't want to spend all day in the house - but that's not why we went to Barcelona! Kitchen is well-equipped, but couldn't get hob to work properly (would heat, then go off, then come back on). But overall, a good base for a large group who need a lot of beds and enough space.
Naši apartmaji v Barcelona imajo oceno 8,83 od 10 možnih točk, na podlagi 5772 komentarjev. Rezerviraj apartma od 15 /noč.
Več informacij

Apartmaji Barcelona

Barcelon je na vrhu lestvice najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Katalonska prestolnica je skoraj popolna, saj s svojim posebnim čarom, milim podnebjem, edinstveno arhitekturo, plažami in živahnim urbanim življenjem osvoji vsakogar. Apartmaji v Barceloni so idelana namestitev, če želite spoznati mesto in odkriti vse skrivnosti.

[Glej več ]

Obisk Barcelone

Najbolj znana zgodovinska osebnost Bracelone je nedvomno modernistični arhitekt Antoni Gaudí, genij in vizionar, ki je spremenil videz mesta in dal Barceloni svoj pečat z edinstvenimi kreacijami: Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Batlló ali Casa Milà, bolje znana kot La Pedrera. Slednji se nahajata na znamanitem bulvarjuPasseig de Gràcia. To je avenija, ki je obdana s številnimi modernističnimi stavbami, ne samo gaudijevimi. Svetujemo vam sproščen sprehod po Passeig de Gràcia. Prišli boste do samega mestnega centra, od koder boste lahko nadaljevali s potepanjem po znameniti Rambli. Ne spreglejte svetovno znane barcelonske tržnice La Boquería. Kulinarika je tu prava kulturna vrednota. Barcelona se ponaša z izvrstnimi restavracijami, kjer boste lahko okusili odličnomeditaransko kuhinjo in znamenite tapas.

Barcelona in njene soseske

Znamenite Ramblas se nahajajo v starem mestnem predelu, ki ga sestavljajo: Raval, Gotska četrt in Born. V Ravalu se boste lahko odpočili v pisanem lokalnem baru ali obiskali Muzej sodobne umetnosti MACBA. Za Gotsko četrt so značilne ozke srednejveške ulice in veličastna mestna katedrala. Born je bohemski kotiček, s poceni apartmaji v Barceloni in kjer se nahaja Muzej Picasso. Poleg že omenjenih je zelo priljubljena soseska Gràcia, kjer boste spoznali pristnejšo plat mesta, saj se tu turistična gužva razredči. Poleti ne zamudite lokalnega živahnega praznika Festa Major de Gràcia

Kdaj obisakti Barcelono

Barcelono lahko obiščete skozi vse leto, čeprav sta najbolj primerna letna časa pomlad in jesen. Kljub večji možnosti padavin, so takrat vremenske razmere ugodnejše. Poleg tega, je manj turistov kot med poletno sezono.

Barceloni in javni prevoz

Letala za Barcelono pristajajo na letališču Barcelona-El Prat , ki se nahaja le nekaj kilometrov stran od mesta, ali na letališčih Girona in Reus. V glavnem so to leti nizkocenovnih letalnih družb. V Barceloni zelo dobro deluje mreža javnega prevoza, nedvomno ena najboljših na evropski ravni. Zanesljiva je in in vozovnice niso pretirano drage. Poleg podzemske železnice, avtobusov in taksijev, je obiskovalcem na voljo tudi turistični avtobus. Če se odločite za počitnice v Barceloni, svetujemo nakup kombiniranih vozovnic, s katerimi boste prihranili kar nekaj denarja.

Festivali in prazniki v Barceloni

Barcelona gosti kar nekaj zanimivih festivalov. Septembra se tu praznuje La Mercè, 23. aprila pa Sant Jordi. Avgusta poteka že omenjena Festa Major de Gracia . Najpomembnejša glasbena festivala sta Sonar in Primavera Sound.

Naročite se na naše posebne ponudbe, Only in…

Ocena Only-apartments

Trustpilot

Sledi nam na Facebooku

Še nimate rezervirane namestitve za vaše naslednje potovanje? Naša ponudba apartmajev je tako raznolika, da boste zagotovo našli to, kar vam najbolj ustreza. Poleg tega bo s pomočjo našega iskalnika vse še bolj enostavno.
Unovčite svojo nepremičnino z registracijo na naši spletni strani: izpolnite obrazec s slikami, kratkim opisom in konkurenčno ceno.